Πολιτική

Εκλογές 2023: Νέα «καρφιά» για την Κωνσταντοπούλου από την 1η της «Πλεύσης Ελευθερίας» στην Αχαΐα που έγινε 6η

Πληθαίνουν οι αποχωρήσεις, οι γκρίνιες και τα «καρφιά» για όσα συμβαίνουν στην Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου ενόψει των εκλογών του Ιουνίου.

Μετά τις αποχωρήσεις τέσσαρων γυναικών από την Πλεύση Ελευθερίας που διαμαρτυρήθηκαν με τον τρόπο αυτό για τις επιλογές της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τα πρόσωπα και τις θέσεις στα ψηφοδέλτια των εκλογών της 25ης Ιουνίου, ήρθε άλλη μια αιχμηρή ανάρτηση από υποψήφια του κόμματος στην Αχαΐα.

Η Μαρία Αλεξίου, η οποία από την 1η θέση του ψηφοδελτίου της Πλεύσης Ελευθερίας στην Αχαΐα στο ψηφοδέλτιο των εκλογών του Μαΐου, βρέθηκε στην 6η θέση για τις κάλπες του Ιουνίου, «κάρφωσε» την Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις επιλογές της χρησιμοποιώντας και ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας για τις επιλογές της λέγοντας «δική μου ευθύνη τα ψηφοδέλτια, ο προπονητής αφήνει κάποιους στον πάγκο».

«Ποιος είναι ο κόουτς; Γιατί ο κόουτς αλλάζει μια ομάδα που κερδίζει; Έχει ο κόουτς φοβικά σύνδρομα για όσους δεν ελέγχει;» έγραψε στην δηκτική ανάρτηση της η κυρία Αλεξίου στο Twitter, δίνοντας και την απάντηση: «Είναι έτσι γιατί είναι έτσι!».

Στην θέση της κυρίας Αλεξίου στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου της Πλεύσης Ελευθερίας για την Αχαΐα τοποθετήθηκε ο δικηγόρος Ανδρέας Ρέγκλης, από την Πάτρα, ο οποίος είναι γιος απόστρατου αξιωματικούτης ΕΛ.ΑΣ.

Αυτή, μάλιστα, δεν ήταν η μοναδική αλλαγή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Αχαΐα καθώς η δεύτερη σε σταυρούς στις εκλογές του Μαΐου, Αικατερίνη Δαρδέλλα (1768), βρέθηκε στην τέταρτη θέση ενώ και ο τρίτος σε ψήφους Ευστάθιος Κολλιόπουλος (1644) υποχώρησε στην πέμπτη θέση του ψηφοδελτίου του Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική