Πολιτική

Εκλογές 2023, ντιμπέιτ – Ανδρουλάκης: Αφού συμφωνεί ο κ. Τσίπρας μαζί μου, ίσως να μην έχουμε ξανά ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ διοικητή νοσοκομείου

Διαβάζοντας μήνυμα από γνωστό του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος προηγουμένως είχε συμφωνήσει για τον τρόπο διορισμού διοικητών νοσοκομείων, κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ.

Όπως είπε ο κ. Ανδρουλάκης, φίλος του από τη Σαντορίνη τού έγραψε πως χαίρεται που ο κ. Τσίπρας συμφωνεί για την αξιοκρατία στη χώρα, γιατί έτσι δεν θα έχει ξανά διοικητή του νοσοκομείου στη Σαντορίνη, ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csivpbvz0l2h)

Μιλώντας για τους νέους απαντώντας σε ερώτηση της Ράνιας Τζίμα, είπε πως μεγαλύτερο πρόβλημα των νέων είναι ότι έχουν πολλά εφόδια και λιγοστές ευκαιρίες. «Χιλιάδες Ελληνόπουλα πήγαν εξωτερικό για καλύτερες δουλειές. Λέω να δούμε τι κάνουμε για αυτούς που έμειναν εδώ και να φερνάρουμε το brain drain και κάποιοι να γυρίσουν πίσω».

Συμπληρώνοντας είπε πως «χρειάζεται καλύτερη ανάπτυξη. Με την οικοδομή και την ισχνή ανάπτυξη δεν γίνεται. Με επενδύσεις και με κοινωνική πολιτική για κοινωνικές κατοικίες για να μπορέσουν να κάνουν οικογένειες».

Μιλώντας ξανά για τις παρακολουθήσεις και σχολιάζοντας προηγούμενη τοποθέτησή του πως στόχος του είναι να πάνε φυλακή όσοι έστησαν παρακράτος, είπε πως «εγώ είπα ό,τι, συμβαίνει σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα. Όταν υπάρχουν εγκλήματα κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι υπεύθυνοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη. Δεν λέω κάτι που είναι εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική