Πολιτική

Εκλογές 2023 – Ο Τσίπρας αδειάζει Κατρούγκαλο: Καμία αύξηση εισφορών στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

«Θέλω να ξεκαθαρίσω: δεν υπάρχει καμία αύξηση εισφορών στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Καμία αύξηση εισφορών. Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δουν αλλαγές στη ζωή τους, αλλά οι αλλαγές θα είναι θετικές», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο in.gr, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις του πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Γιώργου Κατρούγκαλου για επαναφορά της αύξησης 20% στις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών.

«Από την αύξηση του αφορολογήτου ορίου στα 10.000 ευρώ, από την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, από την μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ που θα μειώσει τις τιμές και από τη ρύθμιση χρεών» είναι μερικά από τα μέτρα του προγράμματος του που περιέγραψε από πλευράς του ο κ. Τσίπρας.

«Είμαι απόλυτα κάθετος σε αυτό. Το πρόγραμμά μας είναι αναρτημένο εδώ και 20 μέρες” υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και συνέχισε λέγοντας πως “είναι λαθροχειρία μεγάλη και unfair λίγες ώρες πριν τις εκλογές με fake news να πάμε να κερδίσουμε ψήφους” . “Καμία αύξηση των εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική