Πολιτική

Εκλογές 2023 – Πάπουτσας: Ο Σαρακιώτης καταγγέλλει τα funds και ο αδελφός του κάνει πλειστηριασμούς

Επίθεση με την κατηγορία της πολιτικής υποκρισίας κάνει ο πρώην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Φθιώτιδα και δικηγόρος, Νίκος Πάπουτσας στον πρώην και υποψήφιο εκ νέου βουλευτή της Κουμουνδούρου στην περιοχή Γιάννη Σαρακιώτη.

Με ανάρτησή του στο facebook o κ. Πάπουτσας κατηγορεί συγκεκριμένα τον Γιάννη Σαρακιώτη ότι ενώ ο ίδιος «λυσσομανά κατά των funds, ο αδελφός του ως συμβολαιογράφος πραγματοποιεί ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς”. Μάλιστα ο κ. Πάπουτσας αναφέρει με την ανάρτησή του και τις σχετικές δημόσιες δημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική σελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, τονίζοντας ότι ο βουλευτής Σαρακιώτης διατηρεί την ίδια επαγγελματική έδρα με τον αδερφό του στην Αταλάντη Φθιώτιδας. Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι άραγε τεράστια πολιτική υποκρισία να είσαι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να λυσσομανάς κατά των FUNDS που παίρνουν άδικα τα σπίτια του κόσμου με τους πλειστηριασμούς και ο αδελφός σου ο οποίος είναι συμβολαιογράφος και με τον οποίο διατηρείται την ίδια επαγγελματική έδρα στην Αταλάντη , ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ υπέρ των FUNDS ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, που εσύ κατακεραυνώνεις με την πολιτική σου;;; EINAI NOMIMO. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΘΙΚΟ ;;; Για του λόγου το αληθές, οι δημόσιες δημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική σελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Νίκος Πάπουτσας, αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος και στις δεύτερες εκλογές, παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και με ανάρτησή του από την επομένη του πρώτου γύρου των εκλογών 2023, άφηνε αιχμές προς την Κουμουνδούρου για «το απογοητευτικό αποτέλεσμα της κάλπης» και υπογράμμιζε με νόημα ότι «ελπίζει το κόμμα να βρει τον δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει».

Δεν είναι άραγε τεράστια πολιτική υποκρισία να είσαι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να λυσσομανάς κατά των FUNDS που παίρνουν…

Posted by Πάπουτσας Νικόλαος on Friday, June 23, 2023

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική