Πολιτική

Εκλογές 2023: Σε γενική κινητοποίηση καλεί ο Μητσοτάκης τα στελέχη της παράταξης

Κατευθυντήριες γραμμές για την προεκλογική περίοδο ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε βουλευτές και υποψήφιους του κόμματος.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει αυτή την ώρα συνάντηση με τους εκλεγμένους και τους υποψήφιους βουλευτές στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς σε συγκέντρωση στα γραφεία του Κόμματος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε την πρόσκληση στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται μετά την ορκομωσία στη Βουλή, με στόχο αφενός να συγχαρεί τα στελέχη της Ν.Δ. για την επιτυχία στις εκλογές του Μαιου αλλά κυρίως να μεταδώσει μήνυμα εγρήγορσης και επιφυλακής και να κινητοποιήσει το σύνολο του μηχανισμού..

Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει ζητήσει από τα στελέχη του να βρίσκονται σε γενική κινητοποίηση και εκλογική εγρήγορση, διαμηνύοντας ότι δεν  υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού και χαλάρωσης μετά το καλό αποτέλεσμα της 21ης Μαιου καθώς και ότι όλα τα στελέχη της παράταξης θα ασξιολογηθούν για το βαθμό κινητοποίησής τους.  

Παράλληλα, έχει επισημάνει ότι η κάλπη στις 25 Ιουνίου είναι άδεια. «Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου δεν μετρούν καθόλου. Όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή», είπε σε βίντεο στο TikTok, όπου κάλεσε τους πολίτες στις 25 Ιουνίου να πάνε να ψηφίσουν, αντί να πάνε στην παραλία. Η χαλάρωση και η αίσθηση μιας μεγάλης νίκης είναι, άλλωστε, αυτά που στο επιτελείο της ΝΔ θέλουν να καταπολεμήσουν, με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη να παίρνει πάνω του την ευθύνη να στείλει αυτό το μήνυμα σε όλες τις κατευθύνσεις.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική