Πολιτική

Εκλογές 2023 – Σκέρτσος για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ: «Θα δείτε εκπλήξεις, αλλά όχι στη λογική των celebrities»

Εκπλήξεις που δεν θα σχετίζονται με celebirities, καθώς υπήρχαν «κακά αποτελέσματα» σε επιλογές που έγιναν με αυτό το κριτήριο, προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, σε δηλώσεις που έκανε για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει εκλογών.

Παράλληλα, ο κ. Σκέρτσος, που μίλησε στο «Ένα Channel» της Καβάλας, στάθηκε στην πρόθεση του κόμματος να στείλει «ένα μήνυμα ότι πρέπει επιτέλους να μπουν στην πολιτική περισσότερες γυναίκες από όλα τα επαγγελματικά πεδία».

«Θα δείτε εκπλήξεις, αλλά όχι στη λογική των celebrities, όπως συνηθίζεται να βλέπετε τα τελευταία χρόνια, αλλά και με κακά αποτελέσματα εξαιτίας αυτού του κριτηρίου. Είναι επιλογές που θα εκπλήξουν ευχάριστα, πρόσωπα χαμηλού προφίλ, με την έννοια ότι δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστοί, ωστόσο είναι επιλογές ουσίας. Με σημαντική παρουσία γυναικών και νέων. Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα ότι πρέπει επιτέλους να μπουν στην πολιτική περισσότερες γυναίκες από όλα τα επαγγελματικά πεδία» δήλωσε ο κ. Σκέρτσος.

Θυμίζεται πως η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ θα γίνει αύριο το πρωί, στις 10:30 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική