Πολιτική

Εκλογές 2023 – Σκέρτσος: Πολιτική απρέπεια η «κοπτοραπτική» του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τα Τέμπη

Για την «κοπτοραπτική» που υπέστησαν οι χθεσινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1 από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μίλησε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.

«Θα περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα μπροστά στο ανθρώπινο δράμα των θυμάτων των Τεμπών και των οικογενειών τους να δείξει έστω λίγο σεβασμό χωρίς να τους εργαλειοποιεί. Όμως η πολιτική τυμβωρυχία και η προεκλογική απελπισία της αντιπολίτευσης δεν έχει όρια και έρχεται να επιβεβαιώσει ελάχιστη ώρα μετά ακριβώς αυτό που είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη του στον ΑΝΤ1», είπε ο Άκης Σκέρτσος.

Όπως τόνισε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος «όποιος παρακολούθησε τη συνέντευξη είδε ότι ο Πρωθυπουργός απάντησε ταυτόχρονα σε δύο ερωτήματα για την απεργία των σιδηροδρομικών και για τη μήνυση των οικογενειών των θυμάτων και είπε το αυτονόητο: Ότι η συγκεκριμένη απεργία λίγες μέρες πριν τις εκλογές αποτελεί εργαλειοποίηση της τραγωδίας που προσβάλει πρωτίστως τους συγγενείς των θυμάτων. Ως «αδικαιολόγητη» δηλαδή κρίθηκε από τον πρωθυπουργό η απεργία των σιδηροδρομικών και όχι η μήνυση των συγγενών -όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ- στους οποίους σε αμέσως επόμενο σημείο είπε ότι συμπαραστέκεται απόλυτα για την ταχεία και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τη δικαιοσύνη. Όμως η «κοπτοραπτική» της πολιτικής απόγνωσης και της αναίσχυντης προπαγάνδας της Κουμουνδούρου δεν ορρωδεί προ ουδενός. Όλα έχουν ένα όριο κ. Τσίπρα. Αρκετά με την τυμβωρυχία σας…».

Ακούστε τι είπε το βράδυ της Τρίτης στο Kontra Channel


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cso0qztpk1oh)

Στο θέμα αναφέρθηκε μέσω Twitter και ο Νίκος Χατζηνικολάου, στον οποίο μίλησε ο πρωθυπουργός.

«Η ερώτηση μου έχει κοπεί,έχει μονταριστεί. Έχει εξαφανιστεί η απεργία των σιδηροδρομικών με την οποία ξεκίνησα…», έγραψε σχολιάζοντας βίντεο τα οποία έχουν ανέβει στο διαδίκτυο.

Ο δημοσιογράφος έγραψε ακόμα: «Το καλύτερο είναι να δουν οι συμπολίτες μας ολόκληρη την ερώτηση και ολόκληρη την απάντηση χωρίς περικοπές,χωρίς μοντάζ, για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους».


nikos_chat


NIKOS2

O κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας σήμερα στο Mega, είπε: «Να αφήσουμε έξω από την προεκλογική αντιπαράθεση αυτές τις πονεμένες οικογένειες. Το μπαλάκι του πινγκ πονγκ για τις ευθύνες για την υπόθεση των Τεμπών μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ λίγες μέρες πριν τις εκλογές δεν ωφελούν κανέναν. Ο πρωθυπουργός αυτό που έκανε ήταν να απευθύνει έναν πολιτικό χαρακτηρισμό για την στάση των συνδικαλιστών λίγες μέρες πριν τις εκλογές».

Επιπλέον ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι η συμπαράσταση στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών θα είναι διαρκής κι αμέριστη.

Ακούστε την τοποθέτηση του Άκη Σκέρτσου και ολόκληρη την απάντηση του πρωθυπουργού στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου 


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csoanxskmglt)

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική