Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η θερμή αγκαλιά Στέφανου Κασσελάκη με Νίκο Παππά μετά τη νίκη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

«Μπράβο πρόεδρε» αναφώνησε ο Νίκος Παππάς όταν πήγε στην Κουμουνδούρου για να συνεχάρη τον Στέφανο Κασσελάκη τον οποίο αγκάλιασε, έχοντας ένα πολύ πλατύ χαμόγελο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvrfs8tijiix)


kassel-papas02


kassel-papas01

Το «ευχαριστώ» Κασσελάκη στον Νίκο Παππά

«Σήμερα το φως κέρδισε. Η ελπίδα γίνεται το μέλλον είπε στις πρώτες δηλώσεις του και τόνισε ότι η σκέψη του είναι στους πληγέντες της Θεσσαλίας που είναι μόνοι τους» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογική του νίκη ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ευχαριστώ τα χιλιάδες μέλη που έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ αλλά και τους εθελοντές», πρόσθεσε ευχαριστώντας ολόψυχα τον Νίκο Παππά για την υποστήριξη ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα.

Το τελευταίο «ευχαριστώ» το εξέφρασε για την οικογένεια του και ιδιαίτερα τον αδελφρό του τον Στέλιο, τη μητέρα του Λία τον πατέρα του Θόδωρο τον σύντροφό του Τάιλερ και τη σκυλίτσα του.

Ανέφερε επίσης ότι εκτιμά την Εφη Αχτσιόγλου και προσβλέπει στην συνεργασία της για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ η μεγάλη παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο.

«Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ, αύριο αρχίζει σκληρή δουλειά» υποσχέθηκε με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζουν συνθήματα «νατος, νάτος ο πρωθυπουργός» και «Στέφανε γερά να πέσει η δεξιά».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική