Πολιτική

Εκλογές 2023: Τελευταίο δελτίο καιρού στο Mega για τον Καλλιάνο

Αποχαιρέτησε ο Γιάννης Καλλιάνος του τηλεθεατές του Mega καθώς σήμερα Παρασκευή παρουσίασε το τελευταίο δελτίου πριν από τις εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα Αθηνών και ότι ο νόμος επιτρέπει μόνο μία παρουσία σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Σε ανάρτησή του γράφει ότι «θα τα πούμε αμέσως μετά τις εκλογές».


kallianos

Η ανάρτηση του κ. Καλλιάνου:

Σήμερα το βράδυ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, θα είναι η τελευταία φορά που θα παρουσιάσω το δελτίο καιρού.

Ο νόμος προβλέπει (για τους υποψηφίους Βουλευτές) ότι μπορούμε να έχουμε μόνο μία (1) παρουσία σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, επομένως δεν θα παρουσιάζω αυτό το χρονικό διάστημα το δελτίο καιρού.

Αυτά τα 4 χρόνια, με πολύ σκληρή δουλειά, κατάφερα να συνδυάσω την Πολιτική μαζί με την Επιστήμη μου.

Είμαι περήφανος που το δελτίο καιρού του MEGA είναι πρώτο σε τηλεθέαση, και επίσης είμαι περήφανος για το συνεχές και αδιάκοπο έργο μου στη Βουλή, όπου, ενδεικτικά, ολοκλήρωσα τη θητεία μου όντας ο πρώτος Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, με πάνω από 200 ερωτήσεις Κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Θα μου λείψετε πάρα πολύ, θα τα πούμε όμως πάλι μέσα από την αγαπημένη μας συχνότητα του MEGA, πρώτα ο Θεός, αμέσως μετά τις ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου στο κανάλι, αλλά και τη διοίκηση του σταθμού που είμαστε μια τόσο δεμένη ομάδα.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική