Πολιτική

Εκλογές 2023: Το «ευχαριστώ» Μητσοτάκη σε όσους τον ψήφισαν και η υπόσχεση που έδωσε – Δείτε βίντεο

Με ένα βίντεο στο TikTok από το βράδυ των εκλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να ευχαριστήσει όσους πήγαν στην κάλπη για τις εκλογές 2023 και τον ψήφισαν. 

«Ήθελα να σας δείξω κάποιες backstage σκηνές από το βράδυ των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι στιγμές ήταν πολύ έντονες» λέει αρχικά ενώ στη συνέχεια παίζουν βίντεο από το βράδυ της Κυριακής 21 Μαΐου.

Όπως φαίνεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με το επιτελείο και την οικογένειά του μαθαίνουν για τα αποτελέσματα. Την ένταση και την αγωνία διαδέχονται η ανακούφιση και τα χαμόγελα ενώ σε ένα στιγμιότυπο φαίνεται να αγκαλιάζει τον γιο του, Κωνσταντίνο.

«Πρώτα από όλα, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας. Να ξέρετε θα την τιμήσω. Έχουμε μπροστά μας μία δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Η κάλπη είναι ξανά άδεια και πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να ξανακερδίσω για μία δεύτερη φορά τη δικιά σας εμπιστοσύνη. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα εδώ για να απαντώ τα ερωτήματά σας καθώς το αγαπήσαμε πολύ το TikTok και πρέπει να συνεχίσουμε. Προχωράμε δυνατά» αναφέρει στη συνέχεια του βίντεο.

Δείτε το βίντεο:


Κ. Μητσοτάκης στο TikTok

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική