Πολιτική

Εκλογές 2023 – Τζανακόπουλος: Κατεβαίνουμε στις εκλογές για να… κυβερνήσουμε

Για έναν «πολιτικό χάρτη σε εκκρεμότητα» έκανε λόγο, μιλώντας στο «Κόκκινο» ο βουλευτής Α’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, επισημαίνοντας ότι «όλα ξεκινούν από το μηδέν».

105,5 Sto Kokkino · Δημήτρης Τζανακόπουλος – 105,5 Στο Κόκκινο – 24 Μαΐου 2023

«Ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, το κοντέρ μηδενίζει», επέμεινε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, για να προσθέσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πρέπει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να ανατρέψουμε αυτό το αποτέλεσμα». Ερωτηθείς αν μπορεί να θέτει πλέον η Κουμουνδούρου ως στόχο την διακυβέρνηση της χώρας, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ήταν σαφής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα διακυβέρνησης, έχουμε υποχρέωση απέναντι στην κοινωνία αλλά και στο κόμμα μας να διεκδικήσουμε τη διακυβέρνηση της χώρας».

Κληθείς να σχολιάσει κατά πόσον υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο «τελειώστε τον Τσίπρα», ο πρώην γραμματέας του κόμματος υπενθύμισε ότι «ο Τσίπρας ήταν πάντοτε στόχος του συστήματος», για να προσθέσει, όμως, ότι «ο Τσίπρας δεν έιναι τόσο εύκολος αντίπαλος». «Πρέπει να επικεντρωθούμε στα προγραμματικά ζητήματα, η στεγαστική κρίση είναι το πρόβλημα της επόμενης δεκαετίας στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη και εδώ δεν μιλάει κανείς», κατέληξε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική