Πολιτική

Εκλογές 2023: Χάσαμε τον Αντώναρο… στοπ! Τουίταρε ότι σαλπάρει για την Πάτμο – Δείτε φωτογραφία

Λίγες μέρες μετά την καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, με ήττα 20 μονάδες πίσω από τη Νέα Δημοκρατία, ο Ευάγγελος Αντώναρος που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής με την αξιωματική αντιπολίτευση στην ανατολική Αττική, αποφάσισε να πάει σε διακοπές εκτός Αθηνών αλλά και να ενημερώσει τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα ο κ. Αντώναρος δημοσίευσε φωτογραφία με θέα το λιμάνι του Πειραιά σε ένα καρέ που έχει προφανώς τραβηχθεί από πλοίο, γράφοντας πως σαλπάρει για Πάτμο. «Μεγάλη χαρά και ανακούφιση», γράφει συμπληρώνοντας.

Δείτε την ανάρτησή του:

Αντώναρος: Έβλεπα τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν το έλεγα για να δίνω ελπίδες – Δείτε βίντεο

Υπενθυμίζεται πως μετά την αρχική σιγή μετά την ήττα της Κυριακής ο Ευάγγελος Αντώναρος τις τελευταίες ώρες είναι ξανά υπερδραστήριος επικοινωνιακά προκαλώντας και ποικίλα σχόλια στα social media για τις τοποθετήσεις του, με αποκορύφωμα την… αποκάλυψή του πως γνώριζε περί νίκης της Νέας Δημοκρατίας αλλά επέμενε να λέει πως θα νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να εμψυχώνει τα στελέχη του κόμματος.

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, δεν έλεγε την αλήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ «γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται».

Πάντως σε προηγούμενες τοποθετήσεις του πριν τις εκλογές ο Ευάγγελος Αντώναρος έλεγε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν στο 32%-33%», ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».

Δείτε μερικά από τα tweets για τον Ευάγγελο Αντώναρο

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική