30 Σεπτεμβρίου 2022

Εκλογή στο ΚΙΝΑΛ: «Λέξη προς λέξη αλλά χωρίς κραυγές» θα απαντά ο Ανδρουλάκης στις επιθέσεις Παπανδρέου

Αποφασισμένος να κρατήσει χαμηλά τους τόνους ενόψει του β΄γύρου της εκλογής στο ΚΙΝΑΛ είναι ο ευρωβουλευτής – Θέλει μαζική συμμετοχή – Τι είπε τηλεφωνικα με τους υποψηφίους του πρώτου γύρου

Αποφασισμένος να απαντά λέξη – λέξη στις κατηγορίες που εκτοξεύει εναντίον του από το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά χωρίς να σηκώσει τους τόνους και να οδηγηθεί σε μία άγονη αντιπαράθεση ενόψει του β΄ γύρου , είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος επικοινωνεί με τους υποψηφίους του πρώτου γύρου, επιχειρώντας να διασφαλίσει ευρεία συμμετοχή την Κυριακή.

Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες του με τους κ.κ Παύλο Χρηστίδη, Χάρη Καστανίδη και Παύλο Γερουλάνο – θα ακολουθήσει εντός της ημέρας τηλεφώνημα και με τον Ανδρέα Λοβέρδο – ο κ. Ανδρουλάκης στάθηκε κυρίως στην ανάγκη να δοθεί ένα δεύτερο μήνυμα μεγάλης συμμετοχής, που θα σφραγίσει την «επιστροφή του ΠΑΣΟΚ» στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ζωής.

Κατά τα άλλα, είναι γνωστό από την Δευτέρα ότι ο Χάρης Καστανίδης δεν πρόκειται να δώσει «γραμμή» στους ψηφοφόρους του – ευχήθηκε «καλή τύχη» στους μονομάχους του β΄γύρου – ενώ οι κ.κ Παύλος Χρηστίδης και Παύλος Γερουλάνος έχουν συσκέψεις με τα στελέχη που τους στηρίζουν, μένοντας προς το παρόν στην ανάγκη να υπάρξει ανανέωση, με την διευκρίνιση ότι δεν εννοούν κατ’ ανάγκην την ηλικιακή.

Σε λίγη ώρα, πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά του για τον β΄ γύρο και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος το πρωί είπε στον Σκάι ότι πρέπει να ληφθεί υπ’ όψη το μήνυμα του πρώτου γύρου, που συνοψίζεται στη λέξη «ανανέωση».

Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, η οποία στήριξε τον Νίκο Ανδρουλάκη, είπε το μεσημέρι της Τρίτης στον Σκάι ότι το μήνυμα του πρώτου γύρου ήταν η πρωτιά του Νίκου ΑνδρουλάκηΠολιτική