15 Αυγούστου 2022

Έξαλλη η Δόμνα Μιχαηλίδου με τη Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ: «Φτάνει με τα ψέματα»

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων έχασε την ψυχραιμία που συνήθως την διακρίνει υψώνοντας τους τόνους και χτύπησε το χέρι της στα υπουργικά έδρανα

Σφοδρή σύγκρουση είχαν στη Βουλή η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου για τα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής.

Μάλιστα η υφυπουργός φαίνεται ότι έχασε την ψυχραιμία που συνήθως την διακρίνει υψώνοντας τους τόνους και χτύπησε το χέρι της στα υπουργικά έδρανα.

«Άλλο ψέμα δεν γίνεται κ. Φωτίου! Εδώ είμαστε όλοι μαζί για τις κοινωνικές πολιτικές και για την παιδική προστασία. Και δεν περίμενα από κανένα κόμμα να είναι ενάντια στη παιδική προστασία! Δεν θα πω παραπάνω γιατί με προκαλείτε με τη λέξη που χρησιμοποιήσατε και με την γελοιότητα! Σας παρακαλώ πολύ, έχουμε καθήκον προάσπισης της παιδικής προστασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Μιχαηλίδου.

Η ίδια επισήμανε ότι τα τελευταία δύο χρόνια αυξήθηκαν οι προϋπολογισμοί για την στήριξη των ευάλωτων ομάδων και κυρίως για την υποστήριξη των ατόμων με αναπηρίες.

«Ποιος σας ενημερώνει κυρία Φωτίου. Την προδημοσίευση της πρόσκλησης για τους δημόσιους υπαλλήλους (για βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ κλπ) όπου φαίνεται ότι διευρύνουμε τα εισοδηματικά κριτήρια δεν το είδατε; Αν δεν το είδατε κακώς ήρθατε σήμερα να κάνετε κριτική», είπε σε άλλο σημείο.

Από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση και την κυρία Μιχαηλίδου για «ψεύτικες εξαγγελίες» υποστηρίζοντας ότι μειώνονται οι κοινωικές παροχές προς τους πολίτες.Πολιτική