15 Ιουλίου 2020

Εξηγήσεις από Γιάνναρο: «Αντέδρασα λάθος, ζητώ συγγνώμη από τη ΝΔ»

Συγγνώμη από το κόμμα του αλλά και τους φίλους του, που τους έφερε, όπως λέει, σε δύσκολη θέση, ζητάει με νεότερη ανάρτησή του ο Θεόδωρος Γιάνναρος, ο βιολόγος-γενετιστής, πρώην διοικητής του Νοσοκομείου «Ελπίς», που διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία γιατί αποκάλεσε έναν μετανάστη πίθηκο και ζώον.

Γράφει ο Θεόδωρος Γιανναρος
Αντέδρασα λάθος γιατί δεν έχω συνηθίσει να ονομάζουν τους Έλληνες φασίστες -ειδικά εκείνοι που ευεργετήθηκαν! Παρ’ όλα αυτά έπρεπε να είχα συγκρατηθεί στην πληκτρολόγηση της απάντησης! Η Αντίδράση μου, όπως έγινε, σίγουρα ήταν λάνθασμένη -δε χρειάζονται δικαιολογίες!

Προσθέτει δε σε άλλη του ανάρτηση:

Η παρορμητικότητα μου μου στοίχισε! Οφείλω να ζητήσω συγνώμη από το κόμμα μου τη Νέα Δημοκρατία, την οποία τιμώ & από τους φίλους μου, που έφερα σε δύσκολη θέση, με αυτήν την παρορμητικότητα μου! Δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανένα “προσφυγα”… Αντέδρασα λάθος σε υβριστικό σχόλιο!

Και καταλήγει: Τώρα, με καθαρό μυαλό μπορώ να πω, πως πορεύομαι στο όποιο αύριο με καθαρή τη συνείδησή μου -κρυστάλλινη! Έδωσα πολλές μάχες στη ζωή μου -μάχες με αξιοπρέπεια… άλλες τις κέρδισα άλλες τις έχασα! Όμως παρέμεινα! σταθερός στα πιστεύω μου & έτσι θα συνεχίσω! Σας ευχαριστώ!

Ολα ξεκίνησαν από το Ε φασίστες
Αφορμή για τις ύβρεις του κ. Γιάνναρου, του γιατρού που συχνά αρθρογραφεί σε δημοσιογραφικά σάιτ και είναι μέλος του Τομέα Υγείας της ΝΔ, ήταν μια ανάρτηση του Arash Hampay- αυτός είναι ο μετανάστης από το Ιράν που έβρισε ο Γιάνναρος- που έγραψε στο twitter: Ε, φασίστες, Είμαι οκ στη νέα μου πατρίδα, δεν θα αποφασίζετε εσείς πώς θα κινούμαι, θα συνεχίσω να αλλάζω το πρόσωπο και την ατμόσφαιρα της νέας μου πόλης. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από φασίστες.

Στον Hampay απάντησε αρχικά ο Θεόδωρος Γιάνναρος λέγοντας οτι θα τον πετάξουν έξω από την Ελλάδα με τις κλωτσιές και τον χαρακτήρισε πίθηκο:

Ενώ μετά επανήλθε, εξηγώντας γιατί τον αποκάλεσε πίθηκο- αντιλαμβανόμενος ενδεχομένως τις αντιδράσεις που θα προκαλέσει η ανάρτησή του- και διαγράφοντας και το προηγούμενο μήνυμα.

Η διαγραφή από την Νέα Δημοκρατία ήρθε άμεσα:
«Με απόφαση του γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από τη θέση αυτή».
Πολιτική