Πολιτική

Έλενα Ακρίτα: Οι «σαρντατακατό» και οι «καλά να πάθετε» είναι ανεπιθύμητοι στο προφίλ μου

«Όταν έρθει η ώρα θα γίνει ο απολογισμός, όχι τώρα», αυτό ήταν το μήνυμα της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα για τις φωτιές σε ανατολική Αττική, Λουτράκι και Δερβενοχώρια που από χθες μαίνονται καταστρέφοντας χιλιάδες στρέμματα γης, αλλά και περιουσίες ανθρώπων. 

Μάλιστα έστειλε και ένα μήνυμα σε όσους βιάζονται να αποδώσουν ευθύνες και να «δείξουν» τους ενόχους, γράφοντας σε ανάρτησή της «Οι σαραντατακατό και οι καλαναπάθετε όταν καίγεται το σύμπαν γύρω μας, είναι ανεπιθύμητοι σε αυτό το προφίλ. Βάλτε την πολιτική σας σπέκουλα στο κουβαδάκι σας και σ’ άλλη παραλία», ενώ σε σχόλιο πρόσθεσε πως δεν είναι ώρα για να γίνει ο απολογισμός των ευθυνών για την φωτιά. 

«Όταν έρθει η ώρα θα γίνει ο απολογισμός. Όχι τώρα. Όχι απόψε.», έγραψε σε σχόλιο, ενώ σε κάποιον απάντησε «εγώ δεν βρίζω πάνω στα καμμένα πτώματα των ζωων, και το κατεστραμμένο βίος των ανθρώπων, συγχωρέστε με».


elena_akrita_in

Σε ανάρτηση που έκανε λίγο αργότερα ανέφερε πως από «καθαρή τύχη» δεν βρισκόταν χθες στο σπίτι της στη Σαρωνίδα, ωστόσο εξέφρασε την ανησυχία της για τους γειτονές της που ήταν στην περιοχή της ανατολικής Αττικής. «Η οικογένεια μου κι εγώ ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Από καθαρή τύχη δεν είμαστε απόψε στη Σαρωνίδα, όμως ο κίνδυνος για τη γειτονιά μας,τους φίλους, τα ζώα και το σπίτι μας που χτίστηκε με τόση αγάπη το 1993 δεν έχει περάσει. Έχουμε και κάτι αλεπουδάκια που ταΐζουμε. Ελπίζω να είναι καλά» έγραψε.


deuteri-anartisi

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική