Πολιτική

«Ελλάδα 2021»: Εκδήλωση για τον εθνικό διχασμό από το ΚΙΝΑΛ

Συνάντηση Φώφης Γεννηματά με την Γιάννα Αγγελοπούλου – «Είναι μια πρωτιά» σχολίασε με αφορμή την πρόταση του ΚΙΝΑΛ η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Για τις εργασίες της Επιτροπής ενημέρωσε την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Μάλιστα, η κ. Γεννηματά είχε συγκεκριμένη πρόταση προς την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», ανακοινώνοντας προς την κ. Αγγελοπούλου την πρόθεση του Κινήματος Αλλαγής να διοργανώσει συνέδριο για τον εθνικό διχασμό, με αφορμή την επέτειο της Παλιγγενεσίας.

«Είναι μια πρωτιά» σχολίασε με αφορμή την πρόταση του ΚΙΝΑΛ η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», πρόταση την οποία η Χαριλάου Τρικούπη θα καταθέσει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της διοργάνωσης, με την κ. Αγγελοπούλου να εστιάζει στον στόχο της Επιτροπής, δηλαδή να «προβάλουμε τη χώρα μας και να δημιουργήσουμε μία αυτοπεποίθηση για το μέλλον μας».

Αναλυτικά, ο διάλογος Γεννηματά – Αγγελοπούλου:

Φώφη Γεννηματά: Συναντήθηκα σήμερα με την κυρία Αγγελοπούλου, την πρόεδρο της Επιτροπής 2021. Με ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών της Επιτροπής και με μεγάλη χαρά της πρότεινα να συμβάλλουμε, το Κίνημα Αλλαγής, σε όλη αυτή την προσπάθεια για τον εορτασμό, με μια εκδήλωση – συνέδριο που θα αφιερωθεί στο διχασμό. Στο πώς ο Εθνικός Διχασμός που ζήσαμε πολλές φορές στο παρελθόν, λειτούργησε ως ανάχωμα στην πορεία της χώρας και κυρίως πώς μπορούμε σήμερα να αποφύγουμε αντίστοιχους διχασμούς και να προχωρήσουμε οι Έλληνες ενωμένοι, να φύγουμε μπροστά, τιμώντας τους αγώνες των προγόνων μας.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Τα είπε εξαιρετικά η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Ακριβώς, τα 200 χρόνια είναι η αφορμή, όχι μόνο να συγκινήσουμε την καρδιά και την ψυχή κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα, αλλά να τιμήσουμε την ιστορία μας, να προβάλουμε τη χώρα μας και να δημιουργήσουμε μία αυτοπεποίθηση για το μέλλον μας. Και είναι μια πρωτιά ότι το Κίνημα Αλλαγής θα καταθέσει πρόταση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Επιτροπής με το θέμα που η κα. Πρόεδρος ανέφερε, που ακριβώς κοιτάζει πίσω στην Ιστορία, βλέπει με ένα αντικειμενικό μάτι όλα αυτά που έγιναν και δίνει διδάγματα στον κόσμο για το πώς πρέπει να συνεχίσουμε τη ζωή μας στα επόμενα χρόνια. Την ευχαριστώ ιδιαίτερα.

Φώφη Γεννηματά: Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά, αυτό είναι το δικό μας μήνυμα.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Και θα πάει η Ελλάδα μπροστά. Γι’ αυτό εργαζόμαστε. Είμαστε η Εθνική Επιτροπή σημαίνει ότι εκπροσωπούμε τη δουλειά και τα αισθήματα όλων των Ελλήνων.

Φώφη Γεννηματά: Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, λοιπόν.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική