24 Φεβρουαρίου 2020

Ελλάδα 2021: Kαρέ – καρέ το παρασκήνιο της λαμπρής εκδήλωσης στη Βουλή

Δείτε φωτογραφίες από την πανηγυρική συνεδρίαση για την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής Ελλάδα 2021  - Κυριάκος Μητσοτάκης: Οφείλουμε να αναδείξουμε όσα πετύχαμε σε δύο αιώνες – Γιάννα Αγγελοπούλου: Το στοίχημα είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς εθνικούς πόρους

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα ξεκίνησαν οι εργασίες της Επιτροπής για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Τα χαμόγελα περίσσευαν τόσο στους διαδρόμους της Βουλής, όσο και στην αίθουσα της Γερουσίας όπου έγινε η εκδήλωση με ομιλητές τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου και τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα. 

Παρόντες στην πανηγυρική συνεδρίαση ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και τα περισσότερα μέλη του κοινοβουλίου. 

Η κυρία Αγγελοπούλου έφτασε στη Βουλή στις 10.20 το πρωί συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Θεόδωρο και τον γιο τους Παναγιώτη. Τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, που λίγο νωρίτερα είχε υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών όλοι οι παριστάμενοι πήγαν στο σαλόνι του Προέδρου της Βουλής.


pav-gian-mitsΠολιτική