Ελλάδα

Ελληνες πιλότοι των F-16, βγαλμένοι από την ταινία Top Gun- Απίθανοι ελιγμοί που κόβουν την ανάσα [εικόνες&βίντεο]

pilo660.jpg

Αφήστε τον Τομ Κρουζ να κάνει τα δικά του στην παλιά ταινία του Χόλιγουντ «Top Gun» – έτσι και αλλιώς όλα ήταν ένα σενάριο. Εδώ μιλάμε για πραγματικές ασκήσεις που κόβουν την ανάσα και αποδεικνύουν γιατί οι έλληνες πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών είναι ανάμεσα στους; κορυφαίους.

Όπως αναφέρει το Zarpa.gr, η Πολεμική Αεροπορία έδωσε στη δημοσιότητα το video με τις επιδείξεις της ομάδας F-16 “Ζευς” (F-16 Demo Team) που εδρεύει στα Χανιά στην 115 Πτέρυγα Μάχης.

Οι εκπληκτικές εικόνες είναι από την επίδειξη AIR14 PAYERNE που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, κοντά στη Βέρνη της Ελβετίας και εντασσόταν στις εκδηλώσεις εορτασμού των 100 χρόνων της ελβετικής αεροπορίας.

Συμμετείχε η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 “Ζευς” (F-16 Demo Team), που εδρεύει στα Χανιά στην 115 Πτέρυγα Μάχης, και ο Σμηναγός (Ι) Γεώργιος Ανδρουλάκης.

Η ομάδα πραγματοποίησε δύο επιδείξεις, τις οποίες παρακολούθησαν πάνω από 200 χιλιάδες θεατές και πλήθος αντιπροσωπειών και επισήμων από πολλές χώρες.

zeys1.jpg

zeys2.jpg

zeys3.jpg

zeys4.jpg

zeys5.jpg

zeys6.jpg

 

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα