29 Σεπτεμβρίου 2022

Ελληνοτουρκικά – CNN Turk: «Η Κρήτη πιθανό σημείο σύγκρουσης λόγω τουρκολυβικού μνημονίου»

Συνεχίζεται η προπαγάνδα των τουρκικών μέσων ενημέρωσης κατά της Ελλάδας, με αφρομή, αυτή τη φορά, την παρουσία S-300 στην Κρήτη. Μάλιστα, το CΝΝ Turk έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο ακόμα και για εγκατάσταση πυρηνικών όπλων στο νησί.

«Ίσως είναι προχωρημένες σκέψεις, αλλά υπάρχουν ερωτήματα αν τοποθετηθούν πυρηνικά στην Κρήτη. Αφού στόχος θα είναι η Ρωσία», αναφέρει παρουσιάστρια του CNN Turk σε συζήτηση με τον Τούρκο στρατιωτικό αναλυτή, Μετέ Γιαράρ, το περιεχόμενο της οποίας αναπαράγει ο ΣΚΑΪ.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmlo9qvk9wcx)

Ο αναλυτής, από την πλευρά του, τονίζει – επικαλούμενος το τουρκολυβικό μνημόνιο – πως «πιθανό σημείο σύγκρουσης θα είναι η Κρήτη, καθώς η συμφωνία που έχουμε υπογράψει με τη Λιβύη, ταυτίζεται σε αυτό ακριβώς το σημείο».

«Πριν από τα S-300, πήγαν και στρατιωτικοποίησαν τα νησιά. Πρώτα ένα όπλο, μετά δύο και πέντε. Αργότερα ένα νησί, δύο νησιά και συνέχισαν. Δεν τους έφτασε αυτό, πήγαν και διεκδίκησαν κυριαρχικά δικαιώματα σε νησιά που δεν έχει καθοριστεί η κυριαρχία τους» πρόσθεσε ο αναλυτής.Πολιτική

Εγγραφή στο newsletter

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα