Ελλάδα

Εμετικά ντοκουμέντα: Ο σωματοφύλακας του Μιχαλολιάκου 2 ημέρες μετά τη δολοφονία Φύσσα: Τραγούδα π@@@@η από εκεί που είσαι [ηχητικό]

fyssas-paulos-660.jpg

Στο φως έρχονται δύο νέες τηλεφωνικές συνομιλίες του σωματοφύλακα του Νίκου Μιχαλολιάκου και μέλους της ΚΕ της Χρυσής Αυγής, Σωτήρη Δεβελέκα, ο οποίος βρίζει χυδαία τον Παύλο Φύσσα δύο ημέρες μετά την στυγνή δολοφονία του από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Τις συνομιλίες φέρνει στο φως ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο κόκκινο» και περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, ενώ οι χαρακτηρισμοί και οι ύβρεις προκαλούν αποτροπιασμό.

Ο Σωτήρης Δεβελέκας βρίζει με χυδαίο τρόπο τον νεκρό Παύλο Φύσσα χαρακτηρίζοντάς των κ@@@@@@@ο, ενώ σε άλλο σημείο φωνάζει «τραγούδα π@@@@η» από εκεί που είσαι.

Στη δεύτερη συνομιλία του (1.00 λεπτό του ηχητικού ντοκουμέντου), όπως την παρουσιάζει ο ραδιοφωνικός σταθμός, ο σωματοφύλακας του Νίκου Μιχαλολιάκου και ένας ακόμη χρυσαυγίτης χλευάζουν την συμμετοχή του νεκρού σε σατιρική εκπομπή λέγοντας: «τώρα θα κάνει εκπομπή από το παράδεισο».

Την ίδια στιγμή όπως καταγγέλλουν δικηγόροι της πολιτικής αγωγής στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση της ΧΑ, μόνο μετά τη δολοφονία Φύσσα μετατράπηκαν σε κακουργήματα οι κατηγορίες για τις επιθέσεις χρυσαυγιτών σε Πέραμα και Ιχθυόσκαλα.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο εδώ

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα