Πολιτική

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκε για τις προσαγωγές στα Εξάρχεια

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν επίσκεψη στο τμήμα Αλλοδαπών

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο τμήμα Αλλοδαπών, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις προσαγωγές στα Εξάρχεια, με φόντο την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το κλιμάκιο αποτελούσαν, ο Εκπρόσωπος Τύπου, Νάσος Ηλιόπουλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Πάνος Σκουρλέτης, ο βουλευτής, Νίκος Φίλης, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Πάνος Λάμπρου, καθώς και άλλα στελέχη της Κουμουνδούρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

Σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. επισκέφτηκε το τμήμα Αλλοδαπών, όπου προσήχθησαν πολίτες οι οποίοι θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στο σημείο της δολοφονίας του.

Οι προσαγωγές, που έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις, αποτελούν πολιτικά καταδικαστέες ενέργειες από την πλευρά της κυβέρνησης, καθώς είχαν τηρηθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας από τους πολίτες.

Εκείνο, όμως, που ξεφεύγει πέρα από κάθε όριο είναι η σύλληψη των δικηγόρων Θανάση Καμπαγιάννη και Κωστή Παπαδάκη, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας με την επαγγελματική ιδιότητά τους.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. κάθε μέρα και με μια ενέργειά της, με πρόσχημα την πανδημία, περιορίζει στην πράξη δικαιώματα που απορρέουν από το κράτος δικαίου και τα οποία επί χρόνια στη χώρα μας θεωρούνται αυτονόητα.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική