21 Οκτωβρίου 2021

Έπιασαν δουλειά από νωρίς το πρωί οι νέοι υπουργοί

Τα νέα μέλη της κυβέρνησης σήκωσαν μανίκια – Ποιο πήγαν πρώτοι στα νέα τους υπουργεία

Στα γραφεία τους για να αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα βρέθηκαν από νωρίς σήμερα το πρωί οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης, μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό.

Στα περισσότερα υπουργεία, χθες πραγματοποιήθηκαν οι τελετές παράδοσης – παραλαβής και σήμερα, τα νέα μέλη της κυβέρνησης σήκωσαν μανίκια.

Πρώτος ήταν ο νέος υπουργός Υγείας, Θάνος Πλέυρης ο οποίος λίγο μετά της 06:00 το πρωί, πέρασε την πόρτα του υπουργείου.

Στο υπουργείο Τουρισμού έφτασε στις 07:30 το πρωί και ο Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να ενημερωθεί για το νέο του χαρτοφυλάκιο.

«Καλό μήνα σε όλους. Mε πολύ κέφι και πολύ όρεξη για δουλεία και με λίγα λόγια», είπε μπαίνοντας στο υπουργείο ο Βασίλης Κικίλιας.  


Ο Βασίλης Κικίλιας στο Υποτργείο Τουρισμού

Λίγο πριν τις 08:00 στο υπουργείο Υγείας έφτασε και η νέα αναπληρώτρια υπουργός, Μίνα Γκάγκα.


Έφτασε στο  υπουργείο Υγείας η Μίνα Γκάγκα | Ώρα Ελλάδος 01/9/2021 | OPEN TV

Αναφερόμενη στον εμβολιασμό των υγειονομικών είπε ότι «ελπίζω ότι θα εμβολιαστούν όλοι μου οι συνάδερφοι και θα είμαστε καλά».

«Έχει αρχίσει η δυσκολία ήδη, έχουμε πολλά περιστατικά», είπε σχολιάζοντας την υγειονομική κατάσταση στη χώρα, ενώ αναφερόμενη στα παιδιά είπε ότι «θα γίνει καμπάνια για τον εμβολιασμό των παιδιών».Πολιτική