Πολιτική

Επιμένει ο Πολάκης – Νέα επίθεση στη Σοφία Νικολάου

Την απόφαση του να δημοσιεύσει την διεύθυνση της οικίας της Σοφίας Νικολάου υπερασπίζεται ο Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτησή του ισχυριζόμενος ότι οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων δεν είναι μυστικές.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρά τον νέο κύκλο αντιδράσεων που προκέλεσε η ενέργειά του, επίθεται εκ νέου στην πρώην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του σημείωνει: «ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ,δεν θα γλυτώσεις!!
Έτσι να φαίνεται η «ευπρέπεια». Κάνε μήνυση και στα Σαιτ που δημοσίευσαν τη φωτογραφία και το συμβόλαιο .(Από πότε είναι μυστικές οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων;;)».

Νωρίτερα, η ΝΔ με ανακοίνωσή της είχε σημειώσει ότι η ενέργεια του Παύλου Πολάκη να δημοσιοποιήσει σε ανάρτησή του τη διευθυνση της οικίας της Σοφίας Νικολάου είναι μια καθαρά φασιστική πράξη καθώς στοχοποιεί πρόσωπα.

Αναλυτικά η ανακοινωση του γραφείου τύπου της ΝΔ αναφέρει:

«Το να δίνει κάποιος τη διεύθυνση του σπιτιού ενός δημοσίου προσώπου, οπως της κ. Νικολάου, διεγείροντας έμμεσα σε τραμπουκισμούς, είναι καθαρά φασιστική μέθοδος. Η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να ζητάει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, όπου κρίνει. Δεν μπορεί όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους».