Πολιτική

Επίθεση λαϊκισμού από τον Αιμίλιο Λιάτσο στην Σοφία Βούλτεψη

Ο Αιμίλιος Λιάτσος κατηγορεί τη Σοφία Βούλτεψη για “αναξιοκρατία” επειδή ζήτησε από το σύζυγο της να την βοηθά στα καθήκοντα της (που απαιτούν συνεργάτες απολύτου εμπιστοσύνης) ΑΜΙΣΘΙ! βουλτεψη

Σκληρή κόντρα ξέσπασε στον αέρα του ραδιοφώνου Παραπολιτικά 90,1 ανάμεσα στην Κυβερνητική εκπρόσωπο και τον διευθυντή της Κυριακάτικης “Κόντρα news” Αιμίλιο Λιάτσο με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο η Σοφία Βούλτεψη έχει διορίσει στο δημόσιο τον σύζυγο της!

Η υπουργός τύπου μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη και της Μάρως Κανελλάκη εμφανώς εκνευρισμένη, έκανε λόγο για ανυπόστατο, ψευδές και κατασκευασμένο δημοσίευμα με στόχο να πληγεί η Κυβέρνηση. “Οι αυριανιστές και οι τζιχαντιστές θα πληρώσουν” είπε χαρακτηριστικά & με το δίκιο της, αφού το συγκεκριμένο “ρεπορταζ” ήταν μια επίθεση φθηνού λαϊκισμού.

Για την αποκατάσταση της πραγματικότητας ο σύζυγος της κας Βούλτεψη την υποστηρίζει τα καθήκοντα της (που απαιτούν συνεργάτες της απόλυτης εμπιστοσύνης της) ΑΜΙΣΘΙ! 

Απο που και ως που τώρα ο κ. Λιάτσος έχει δικαίωμα να κρίνει ποιους συνεργάτες επιλέγει ο κάθε υπουργός για τα καθήκοντα του, όταν μάλιστα αυτοί οι συνεργάτες εργάζονται εθελοντικά, είναι ένα ερώτημα που θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μας το απαντούσε.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική