2 Δεκεμβρίου 2022

Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε: Οι αντιδράσεις των κομμάτων

Για «θρασύδειλους τραμπούκους», έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία 

Την αντίδραση των πολιτικών κομμάτων προκάλεσε η επίθεση από τον Ρουβίκωνα στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε το βράδυ της Πέμπτης.

Για «θρασύδειλους τραμπούκους», έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, τονίζοντας ότι η μάχη κατά της ανομίας θα συνεχιστεί.

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν τρομοκρατούν κανέναν. Συνεχίζουμε με σχέδιο, επιμονή και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ανομίας», ανέφερε η Πειραιώς.

Πέτσας: Φασιστική επίθεση σε όλα όσα θέλουμε να προστατεύσουμε

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανέφερε ότι πρόκειται για «φασιστική επίθεση» σε «όλα όσα θέλουμε να προστατεύσουμε» και «επίθεση στη Δημοκρατία».

Αναρωτήθηκε, παράλληλα, αν η επίθεση θα καταδικαστεί από όλους.

Στην επίθεση αναφέρθηκε και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

«Ο Ρουβίκωνας στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε; Αποκλείεται, αδύνατον. Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης-όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά-θα τα “είχε τελειώσει τα γκρουπούσκουλα” από τις 8 Ιουλίου ! Σε κάθε περίπτωση και σοβαρολογώντας, εμείς για μια ακόμη φορά καταδικάζουμε αυτές τις πρακτικές», έγραψε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Κίνημα Αλλαγής: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση

Την επίθεση στον δημοσιογράφο καταδίκασε με ανάρτησή του στο twitter και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

«Kαταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε. Η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης είναι στοιχεία της Δημοκρατίας μας», έγραψε σε ανάρτησή του.

Ελληνική Λύση: Καταδικάζουμε την επίθεση, η ευθύνη ανήκει στην κυβέρνηση

Ανακοίνωση καταδίκης εξέδωσε και η Ελληνική Λύση, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση.  «Η Ελληνική Λύση καταδικάζει την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε! Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση που είναι ανίκανη να επιβάλλει την τάξη στην χώρα πατάσσοντας την ανομία!», ανέφερε το κόμμα του κ. Βελόπουλου.Πολιτική