14 Ιουλίου 2020

Ευρωμπάσκετ: Ελπίζει στο χρυσό ο Κώστας Κουφός

koufos708.jpg?itok=x1g2zzhl

Την επιθυμία του να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ εξέφρασε ο Κώστας Κουφός, ο οποίος όμως θέλησε να κρατήσει χαμηλά την… μπάλα λέγοντας ότι προηγείται η Γεωργία.

Ο θηριώδης Ελληνας σέντερ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου για τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ μετά το καλό ξεκίνημα, δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να δει την ομάδα στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

«Είμαστε 2-0 τώρα, πάμε πολύ καλά, όμως έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Η Γεωργία είναι καλή ομάδα και πρέπει κάθε φορά να παίζουμε σωστή άμυνα και δύναμη. Είμαστε έτοιμοι για κάθε ματς, η άμυνα είναι το κλειδί μας. Όταν τα πάμε εκεί καλά, τότε αυτό μας δίνει ενέργεια και στην επίθεση. Κάθε μέρα που περνάει, νιώθουμε πιο κοντά στα στάνταρ μας, βρίσκουμε τη χημεία και την ομοιογένειά μας. Ακόμα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Οι Πρίντεζης, Μπουρούσης και Αντετοκούνμπο παίζουν πολύ καλά κοντά στη ρακέτα» ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνή σέντερ και συμπλήρωσε «Είμαι 26 χρονών τώρα, ξέρω πιο καλά τους συμπαίκτες μου και είμαι εδώ να κάνω τα μικρά πράγματα και να βοηθάω την εθνική να κερδίζει, είτε με σκριν, είτε με σκοράρισμα, είτε στην άμυνα. Όλοι παίζουμε ο ένας για τον άλλο, για την πατρίδα μας, για να πετύχουμε για την Ελλάδα, γιατί το αξίζει. Το όνειρό μου είναι να κερδίσουμε το χρυσό μετάλλιο, αλλά πρώτα από όλα έχουμε την Γεωργία στο μυαλό μας. Ένα-ένα τα βήματα…».Αθλητισμός