Πολιτική

Ευάγγελος Αντώναρος – Γιώργος Κύρτσος: Η ομάδα Αλήθειας της ΝΔ «ανέβασε» απίθανο καβγά από το παρελθόν

Στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος ο οποίος στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή την ανακήρυξη της υποψηφιότητάς του κ. Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ, η ομάδα Αλήθειας της ΝΔ «ανέβασε» ένα βίντεο στο TikTok από καβγά που είχε πριν από λίγα χρόνια με τον ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο με ατζέντα την «αλήθεια», τους «λαθρεπιβάτες των κομμάτων» και την «εκπροσώπηση του καραμανλισμού».

Ο καβγάς ξεκίνησε με τον Ευάγγελο Αντώναρο να λέει στον Γιώργο Κύρτσο «την αλήθεια να λέτε» και τον ευρωβουλευτή να του απαντά «την αλήθεια θα την πω όπως θέλεω εγώ». «Όχι μισή» συνέχισε ο κ. Αντώναρος για να πάρει την απάντηση Κύρτσου ότι «δεν θα είστε κριτής εσείς. Δεν έχετε τις προυποθέσεις γιατί δεν εκπροσωπείτε τίποτα».

«Αφήστε τα “εσείς τι εκπροσωπείτε”. Είστε λαθρεπιβατης όλων των κομμάτων που έχουν περάσει απο το πολιτικό σκηνικό» επέμεινε ο Ευάγγελος Αντώναρος. «Νομίζετε ότι θα τη γλιτώσετε με προσωπικές επιθέσεις; Δεν θέλω να σας βγάλω από τις φαντασιώσεις γιατί είστε γοητευτικός με αυτές. Πολιτικά δεν υπάρχετε» πέρασε στην αντεπίθεση ο Γιώργος Κύρτσος.

@omadaalithias

#tiktokgreece #tiktokgr #φοργιου #politics #greecetiktok #fy #4u #foryoupage #ellada #ομαδααληθειας #foryoupageofficiall #omadaalithias #ελλαδα #foryou #συριζα #εκλογες2023 #εκλογες #κυρτσος #αντωναρος

♬ πρωτότυπος ήχος – Ομάδα Αλήθειας

«Δραπετεύσατε στις Βρυξέλλες για να μην σας κλείσουν φυλακή», «δεν δραπετεύσα και δεν θα μπω φυλακή για οποιονδήπτε λόγο» ήταν η επόμενη ανταλλαγή χτυπημάτων Αντώναρου-Κύρτσου που κατέλειξε με τον διάλογο:

Κύρτσος: Είστε στη φάση της πολιτικής πλαστοπροσωπείας. Έχουμε έναν δήθεν εκπρόσωπο του καραμανλισμού
Αντώναρος: Δεν είμαι καθόλου εκπρόσωπος του καραμανλίσμού. Εσείς θέλατε να γίνεται εκπρόσωπος του καραμανλισμού και δεν τα καταφέρατε το 2003.
Κύρτσος: Αφού συμφωνήσαμε ότι δεν εκπροσωπείτε κανένα
Αντώναρος: Το “δεν εκπροσωπείτε κανένα” αφήστε τον
Κύρτσος: Ποιον εκπροσωπείτε;
Αντώναρος: Θα το δείτε σε λίγο καιρό

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική