Πολιτική

«Φίλε μου Γιώργο, συγχαρητήρια», το μήνυμα του Κυριάκου Πιερρακάκη για τον Γεωργαντά

«Η συνεργασία μας στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης υπήρξε άψογη» έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook o υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης 

Με μήνυμά του στο Facebook ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ευχαρίστησε τον Γιώργο Γεωργαντά για τη συνεργασία τους στο υπουργείο και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στα νέα του καθήκοντα ως υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Με μια εσωτερική μετακίνηση κάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το κενό που προέκυψε με την αποπομπή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού. Τη θέση, όπως αποφάσισε ο πρωθυπουργός το απόγευμα της Δευτέρας, αναλαμβάνει ο βουλευτής Κιλκίς και έως τώρα υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Ο κ. Πιερρακάκης έγραψε συγκεκριμένα στο Facebook: «Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στον Georgios Georgantas! Η συνεργασία μας στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης υπήρξε άψογη, του αναλογεί σημαντικό μερίδιο όσων πετύχαμε και είμαι βέβαιος ότι ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα συνεχίσει με την ίδια αποτελεσματικότητα. Φίλε μου Γιώργο, συγχαρητήρια!».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική