Ελλάδα

Φίλος του 83χρονου αυτός που έστησε το έγκλημα στη Χαλκίδα

astunomia-peripoliko-660_3.jpg

Τέσσερις είναι τελικά οι δράστες της δολοφονίας του 83χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη μέσα στο σπίτι του στην Χαλκίδα. Πρόκειται για δύο Βούλγαρους ένα 51χρονο και τον 26χρονο γιο του, οι οποίοι λήστεψαν και δολοφόνησαν το θύμα. Οι άλλοι δύο είναι οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος. Πρόκειται για δύο Ελληνες που γνώριζαν καλά τον άτυχο ηλικιωμένο και ήξεραν ότι φύλαγε στο σπίτι του χρήματα και χρυσές λίρες. Μάλιστα ο ένας από αυτούς ήταν μαζί του σε κοντινή καφετέρια και παρακολούθησαν τον αγώνα της εθνικής ομάδας μπάσκετ με τη Σερβία.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι του, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου συγκατοικούσε με την 94χρονη κατάκοιτη εξαδέλφη του και πήγε να μπει στην είσοδο, τον έσπρωξαν βίαια μέσα.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί ξυλοκόπησαν αλύπητα τον 83χρονο, τον φίμωσαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα όπως και την κατάκοιτη γυναίκα και ζητούσαν να τους αποκαλύψει που έκρυβε μετρητά και κοσμήματα. Όμως, εκείνος υπέστη καρδιακή προσβολή από τα δυνατά χτυπήματα και το σοκ και πέθανε στα χέρια τους! Απτόητοι συνέχισαν να ψάχνουν το σπίτι, ώσπου βρήκαν τα χρήματα και τις λίρες και έφυγαν.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα