4 Μαρτίου 2021

Folli Follie: Η ΝΔ ζητά απαντήσεις – Ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιζε καθυστερήσεις κάνοντας πλάτες στους επιχειρηματίες

«Τα στελέχη του που εμφανίζονται ως ‘υποστηρικτές’ προφυλακισμένων επιχειρηματιών, οι οποίοι ‘υπερέβαλαν εαυτόν για τον όμιλο’», αναφέρει το κυβερνών κόμμα

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας απαντήσεις για την υπόθεση της Folli Follie στην οποία φέρονται να εμπλέκονται μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου, το κυβερνών κόμμα σημειώνει πως η αξιωματική αντιπολίτευση «έπαιζε καθυστέρηση» όταν ήδη είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο, κάνοντας πλάτες στους επιχειρηματίες.

Παράλληλα η ΝΔ αναφέρει όσο δεν δίνονται απαντήσεις, επιβεβαιώνεται πως όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι κομμάτι των δραστηριοτήτων του «μαγαζιού» ή ένα ακόμα «outsourcing».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Ο ΣYΡΙΖΑ συνεχίζει να πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Ας αφήσει τα πολλά λόγια και ας δώσει απαντήσεις για τα στελέχη του που εμφανίζονται ως «υποστηρικτές» προφυλακισμένων επιχειρηματιών, οι οποίοι «υπερέβαλαν εαυτόν για τον όμιλο», για «τα κονδύλια» που θα κάλυπταν τις «ανάγκες» τους, για τις «παρεμβάσεις» στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τις καθυστερήσεις, την «ευνοική μεταχείριση» και την «κατάθεση» τροπολογιών στην εταιρεία πριν κατατεθούν στη Βουλή. Κι όλα αυτά φυσικά «δένουν» με το γεγονός ότι ως κυβέρνηση, «έπαιζαν καθυστέρηση» όταν ήδη είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο, κάνοντας πλάτες στους επιχειρηματίες.

Όσο δεν απαντούν επιβεβαιώνουν πως τα νταραβέρια με υπόδικους επιχειρηματίες και όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο Folli Follie, είναι κομμάτι των δραστηριοτήτων του «μαγαζιού» ή ένα ακόμα «outsourcing»…Πολιτική