Πολιτική

Φουλ του διχασμού στον ΣΥΡΙΖΑ: Φωνές και αψιμαχίες μετά την υποψηφιότητα Γεροβασίλη – Το υπονοούμενο Κασσελάκη

Εκρηκτική ήταν η ατμόσφαιρα στην αρένα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, όταν στο βήμα βρέθηκε η Αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία όπως και αναμενόταν, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της. Ακολούθησε απάντηση από τον Στέφανο Κασσελάκη. Δείτε το βίντεο με τις παρεμβάσεις και των δύο: 


Ομιλίες της 'Ολγας Γεροβασίλη και του Στέφανου Κασσελάκη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Η ομιλία Γεροβασίλη: 

«Δηλώνω παρούσα» γνωστοποίησε η αντιπρόεδρος της Βουλής, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν φοβήθηκα ποτέ την ευθύνη και πάντα έβαζα πλάτη».

Ωστόσο, δεν ήταν λίγες οι φορές που η Αντιπρόεδρος της Βουλής αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία της, με το Προεδρείο του Συνεδρίου να παρεμβαίνει πυροσβεστικά, προκειμένου να επικρατήσει ηρεμία στην αίθουσα. Την ένταση πυροδότησαν εκείνες οι αποστροφές της κ. Γεροβασίλη που στεκόταν κριτικά στην ηγεσία του κόμματος, ενώ με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της σημειώθηκαν και μικροαψιμαχίες από μεμονωμένους συνέδρους, εκτοξεύοντας κατακόρυφα το θερμόμετρο της έντασης, μέσα στην αίθουσα.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συνέστησε ο ίδιος με χειρονομίες προς τους Συνέδρους να ηρεμήσουν μπροστά στις συνεχόμενες αποδοκιμασίες προς την κυρία Γεροβασίλη, χωρίς, ωστόσο, ο Στέφανος Κασσελάκης να προβεί σε κάποια αναφορά του στην συνέχεια, όταν ανέβηκε στο βήμα, για να καλωσορίσει την υποψηφιότητα της κυρίας Γεροβασίλη για την ηγεσία του κόμματος και να δηλώσει ότι ο ίδιος θα παραμείνει σε αυτό εφόσον ηττηθεί. 

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική