30 Σεπτεμβρίου 2022

Γαϊτάνης: «Για τον Αλέξη Τσίπρα, το βήμα της ΔΕΘ, είναι ένα βήμα ψεύδους και λαϊκισμού»

Για εκτροχιασμό της Οικονομίας σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας υλοποιούσε τα μέτρα άνω των 20 δισεκ. ευρώ που εξήγγειλε στη ΔΕΘ, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης.

«Για τον Αλέξη Τσίπρα, το βήμα της ΔΕΘ, είναι ένα βήμα ψεύδους και λαϊκισμού. Μπροστά στο φάσμα της ήττας του, υποσχέθηκε μέτρα άνω των 20δις γιατί ακριβώς ξέρει ότι δεν πρόκειται να τα υλοποιήσει. Αν τα υλοποιούσε θα οδηγούσε την οικονομία, σε εκτροχιασμό», τόνισε στην ΕΡΤ1 ο κ. Γαϊτάνης με αφορμή τις εξαγγελίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ.

Γαϊτάνης: Ο Τσίπρας δεν έμαθε τίποτα από το παρελθόν – Θα επιδιώξουμε ψήφο αυτοδυναμίας

Ειδικότερα σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας δείχνει ότι «δεν έχει μάθει τίποτα από το παρελθόν. Ούτε από τα ψέματα που έλεγε στους Έλληνες πολίτες, αλλά ούτε και από την εμπειρία που θα έπρεπε να έχει αποκομίσει, 4,5 χρόνια ως πρωθυπουργός», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Σχολίασε δε πως αυτός είναι ο λόγος που η ελληνική κοινωνία, ούτε τον ακούει, ούτε τον εμπιστεύεται.

Στη συνέχεια απαντώντας σε ερωτήσεις αναφορικά με το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με άλλα κόμματα μετά τις προσεχείς εκλογές, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπογράμμισε ότι «σε περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας και πολλών εξωτερικών κινδύνων, οι Έλληνες πολίτες αντιλαμβάνονται την ανάγκη κυβερνητικής σταθερότητας».

«Εμείς πιστεύουμε διαχρονικά στις ισχυρές μονοκομματικές κυβερνήσεις και θα επιδιώξουμε την ψήφο αυτοδυναμίας. Μπορεί η κυβέρνηση να είναι μονοκομματική σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, σίγουρα όμως και το έχει αποδείξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα είναι μονοκομματική σε επίπεδο κοινωνίας και ευρύτερων πολιτικών δυνάμεων», συμπλήρωσε.

Κατέληξε λέγοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία στις δεύτερες εκλογές θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών με βάση το έργο της και το θετικό πολιτικό της λόγο, μακριά από την καταστροφολογία, τη χυδαιότητα και την τοξικότητα που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική σκηνή του τόπου».Πολιτική