Πολιτική

Γαϊτάνης: Εννοεί τελικά ο κ. Πολάκης πως δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν οι νεότεροι;

Η ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη που προκάλεσε αντιδράσεις

Την αντίδραση του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Τάσου Γαϊτάνη προκάλεσε ανάρτηση του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλου Πολάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με το θέμα των εμβολιασμών.

«O κ. Πολάκης καλεί να εμβολιαστούν μόνο όσοι είναι άνω των 65 ετών ή έχουν υποκείμενα νοσήματα. Εννοεί τελικά ο κ. Πολάκης πως δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν οι νεότεροι;» διερωτήθηκε ο κ. Γαϊτάνης και πρόσθεσε ότι «η δήλωση αυτή έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών και θα πρέπει στο ΣΥΡΙΖΑ να διευκρινίσουν αν αυτή είναι η επίσημή τους θέση».

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Πολάκης σχολίασε πως «οι άνω των 65, που δεν το έχετε κάνει εμβολιαστείτε (και από τους μικρότερους όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες) για να έχετε αυξημένες πιθανότητες να αποφύγετε τη βαρειά νόσηση», ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ.

Αναλυτικά, η ανάρτηση Πολάκη:

«ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ:

1) στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

2) στα σχολεία των 28 μαθητών ανά τάξη

ΧΩΡΙΣ

1) Πραγματικές ΜΕΘ με γιατρους και προσωπικό που να ΞΕΡΟΥΝ

2) Χωρίς μονοκλωνικά και άλλες θεραπείες!!

ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ (σε 3-4 μήνες)

Οι άνω των 65 ,που δεν το έχετε κάνει εμβολιαστείτε (και από τους μικρότερους όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες) για να έχετε αυξημένες πιθανότητες να αποφύγετε τη βαρειά νοσηση

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ (που ανακοίνωσε η κυβέρνηση) ΕΙΝΑΙ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ….

Μητσοτακη ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΑ !!!».


Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική