3 Οκτωβρίου 2022

Γεωργιάδης σε ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις:«Υποκρίνεστε ότι δεν καταλάβατε τι είπα στους New York Times»

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, για τις παρακολουθήσεις, με φόντο δημοσίευμα των New York Times.

Σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει στους New York Times ότι ο μόνος κερδισμένος από την αποκάλυψη του σκανδάλου είναι ο Πρόεδρος της Ρωσίας, ενώ αφήνει υπόνοιες και για τουρκικό δάκτυλο. Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά και την παρέμβαση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια.

«Ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει πάνω στην επικίνδυνη γραμμή που χάραξε ο Πρωθυπουργός: εμφανίζει την υπεράσπιση της Δημοκρατίας στη χώρα μας ως μάχη που εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα», αναφέρει χαρακτηριστικά π ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος τόνισε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι « Ο Σύριζα υποκρίνεται ότι δεν καταλαβαίνει τί είπα στους @nytimes ”δυνάμεις εκτός της Χώρας μας, όπως η Ρωσία του Πούτιν ή η Τουρκία του Ερντογάν θα έτριβαν τα χέρια τους από χαρά αν η Ελλάδα είχε πολιτική αστάθεια”. Αμφιβάλλει κανείς για αυτό στα σοβαρά;».Πολιτική