1 Ιουνίου 2020

Γεύμα Κυριάκου – Όλγας με καταξιωμένους καλλιτέχνες

ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÊÕÑÉÊÁÏÕ ÌÇÔÓÏÔÁÊÇ ÌÅ ÄÉÁÍÏÌÅÉÓ <br><br> ÖÙÔÏÃÑÁÖÏÓ: ÐÁÐÁÌÇÔÓÏÓ ÄÇÌÇÔÑÇÓΟ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε την περασμένη Δευτέρα με γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Μικροπολιτικός» της εφημερίδας «Τα Νέα».

Στο πλευρό του ήταν η πρώην υπουργός και τομεάρχης Πολιτισμού της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ το κυρίως «πιάτο» της συζήτησης που έγινε ήταν τα πνευματικά δικαιώματα και οι αμοιβές των τραγουδιστών, στιχουργών, μουσικών.
Η συνάντηση, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της στήλης, έγινε στο γνωστό εστιατόριο «Σερσέ Λα Φαμ» που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως, κοντά στη Μητρόπολη και το «παρών» έδωσαν οι Διονύσης Σαββόπουλος, Νίκος Πορτοκάλογλου, Χρήστος Νικολόπουλος, Φίλιππος Πλιάτσικας, Φοίβος, Φοίβος Δεληβοριάς, Ηλίας Φιλίππου, Δήμος Αναστασιάδης και Στάθης Δρογώσης.

Ειδικά ο τελευταίος φέρεται να δημιούργησε «πηγαδάκι» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που αν λάβουμε υπόψη τη στήριξη του τραγουδοποιού στον ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια, έχει μια ιδιαιτερότητα. Πόσω μάλλον όταν ο Στάθης Δρογώσης δηλώνει πλέον τη στήριξη του στο ΚΚΕ, ενώ είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Νίκο Σοφιανό για τον Δήμο Αθηναίων.Πολιτική