3 Δεκεμβρίου 2022

Γεωργιάδης: Εταιρεία στήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ με κρατικό χρήμα για να δημοσιεύσει μια και μόνο δημοσκόπηση

Κόντρα Γεωργιάδη – Ηλιόπουλου για την εξεταστική – «Όλα ψέματα», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης για τα περί απευθείας ανάθεσης σε εταιρεία δημοσκοπήσεων – «Θα έχει ενδιαφέρον να εξεταστούν οι περιπτώσεις της Vox Pop και της Bridging Europe» – Δείτε βίντεο

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή δημοσίευμα που του καταλογίζει πως έκανε απευθείας ανάθεση σε εταιρεία δημοσκοπήσεων.

«Ό,τι έγραψε η εφημερίδα και με αφορμή αυτά εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ είναι όλα ψέματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης. Εξήγησε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία επιλέχθηκε επειδή προσέφερε την χαμηλότερη τιμή και είναι μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Πρόσθεσε ότι «έγινε απευθείας ανάθεση λόγω της έκτακτης κατάστασης που δημιουργούσε η πανδημία».

Κόντρα Γεωργιάδη – Ηλιόπουλου για την εξεταστική

Αναφορικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος προς τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, ο οποίος βρισκόταν επίσης στην εκπομπή, είπε πως θα έχει πολύ ενδιαφέρον να διερευνηθούν οι περιπτώσεις των εταιρειών δημοσκοπήσεων Vox Pop και της Bridging Europe.

«Θέλω πολύ να δω τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Βαξεβάνη να εξηγήσουν πως ιδρύθηκε ξαφνικά μια εταιρεία άγνωστη η οποία παρουσίασε, προ ευρωεκλογών, 1,2% διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά από 10 μέρες εξαφανίστηκε». Όπως τόνισε το ζήτημα αυτό θα παρουσιαστεί από πλευράς Νέας Δημοκρατίας στην εξεταστική επιτροπή.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ανησυχεί για τις υποθέσεις που αφορούν τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. «Λέμε να ψηφιστεί η πρόταση για την εξεταστική επιτροπή και δεν έχουμε καμία ανησυχία για τις υποθέσεις που αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος και πρόσθεσε ότι στο επίκεντρο θα βρεθεί η «Λίστα Πέτσα».

Δείτε βίντεο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceyxg8canwcp-sf)Πολιτική