7 Δεκεμβρίου 2022

Γεωργιάδης: Η ρελάνς για την πλαστική μπουλντόζα που του είχε χαρίσει ο Πολάκης για το Ελληνικό

«Την έχω κρατήσει ως μνημείο αλαζονείας και αποτυχημένης αντιπολίτευσης» – Να έρθει να τον ξεναγήσω, έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης – Φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Experience Park στο Ελληνικό

Μέσω Facebook επέλεξε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης να κάνει… ρελάνς στον Παύλο Πολάκη για την επένδυση στο Ελληνικό θυμίζοντας μία μινιατούρα μπουλντόζας που του είχε χαρίσει εντός της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, επ’ αφορμής της εκκίνησης της λειτουργίας του Experience Park στο Ελληνικό, του μεγαλύτερου παραθαλάσσιου πάρκου στον κόσμο και την παράδοση της πρώτης έκτασης πρασίνου και ψυχαγωγίας 70 στρεμμάτων, μιας έκτασης όσο περίπου ο μισός Εθνικός Κήπος, ο κ. Γεωργιάδης θυμήθηκε ένα δώρο που του είχε κάνει ο κ Πολάκης. 

Ο υπουργός Ανάπτυξης θύμισε με ανάρτησή του ότι ο Παύλος Πολάκης, θέλοντας να αποδείξει ότι το έργο στο Ελληνικό δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί, του είχε χαρίσει μια πλαστική… μπουλντόζα εντός της Βουλής τον περασμένο Μάρτιο.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, τότε, κατά την ομιλία του για την κύρωση της σύμβασης για το Ελληνικό, ζητούσε την παραίτηση Γεωργιάδη λέγοντας «υπουργός που φέρνει ψεύτικη φωτογραφία πρέπει να παραιτηθεί, υπουργός που χωρίς ντροπή λέει ότι έχουν κατεδαφιστεί 900 κτίρια, ενώ έχουν κατεδαφιστεί μόνο τέσσερα πρέπει να παραιτηθεί». «Επειδή ήταν πάρα πολύ προσβλητικός, εγώ θα του κάνω ένα δώρο. Η μόνη πραγματική μπουλντόζα που θα μπει στον χώρο του Ελληνικού τον υπόλοιπο χρόνο που έχετε ως κυβέρνηση δεν θα είναι μεγαλύτερη από αυτήν εδώ. Του την κάνω δώρο να παίζει σπίτι του με κανένα lego»  είχε πει χαρακτηριστικά.


polakis-boulntoza

Σε αυτά ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε με ανάρτησή του στα social media λέγοντας πως αυτή την μπουλντόζα την έχει κρατήσει στο γραφείο του «ως μνημείο αλαζονείας και αποτυχημένης αντιπολίτευσης».

Γράφει ο υπουργός Ανάπτυξης:

«Ο Παύλος Πολάκης μου χάρισε μία μέρα στην Βουλή, χαιρέκακα, μία μπουλντόζα για να πει ότι δεν προχωρά το «Ελληνικό»…την έχω κρατήσει στο γραφείο μου ως μνημείο αλαζονείας και αποτυχημένης αντιπολίτευσης. Αν θέλει να τον ξεναγήσω προσωπικά στο Πάρκο του «Ελληνικού» ευχαρίστως».

Η ανάρτηση Γεωργιάδη:

Ο Παύλος Πολάκης μου χάρισε μία μέρα στην Βουλή, χαιρέκακα, μία μπουλντόζα για να πει ότι δεν προχωρά το «Ελληνικό»…την…

Posted by Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis on Monday, December 20, 2021

Φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Experience Park στο Ελληνικό


elliniko-1


elliniko-12


elliniko-13


elliniko-14


elliniko-15Πολιτική