7 Ιουλίου 2022

Γεωργιάδης: Με κατακρίνουν ακόμα και γιατί έφτυσαν τον κόρφο μου

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

«Το πρωί έκανα «το έγκλημα» να φτύσω τον κόρφο μου και να κτυπήσω ξύλο σε μία αποστροφή του λόγου μου. Έσπευσαν να με κατακρίνουν», τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η συνήθεια αυτή όμως στην Ελλάδα μας έρχεται από πολύ παλιά: “ὡς μή βασκανθῶ τρίς εἰς ἐμὸν ἔπτυσα κὸλπον”, από τα Ειδύλλια του Θεοκρίτου», επισημαίνει ακόμη ο κ. Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μιλώντας στον ΑΝΤ1 χαρακτήρισε απαράδεκτες τις εικόνες με την κοσμοσυρροή ατόμων πακιστανικής καταγωγής που κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgvtgceoytpt-se)

«Οι εικόνες αυτές είναι εντελώς απαράδεκτες. Μόλις τις είδα, εγώ κάλεσα την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα» είπε ο κ. Γεωργιάδης για την εικόνα με τους εκατοντάδες αλλοδαπούς που συνωστίζονταν στο Σύνταγμα στην αλλαγή του χρόνου, πολλοί εξ αυτών χωρίς καν να φορούν προστατευτική μάσκα.

Πρόσθεσε πως οι αστυνομικοί του είπαν ότι τους έγινε ενημέρωση πως δεν θα υπάρχει κάποια εκδήλωση, λόγω των μέτρων για την πανδημία και μέσα σε μισή ώρα είχαν φύγει οι συγκεντρωμένοι από την Πλατεία Συντάγματος.

«Κάθε χρόνο συμβαίνει αλλοδαποί να βρίσκονται στην Πλατεία Συντάγματος για την αλλαγή του χρόνου. Από το 2000 είδα πλάνα στο Youtube, καθώς οι Έλληνες είναι στα σπίτια για την αλλαγή του χρόνου», συμπλήρωσε ο υπουργός.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να επικρατεί το αδιαχώρητο στο σημείο, καθώς εκαταντάδες κόσμου συγκεντρώθηκε για να μετρήσει αντίστροφα για την υποδοχή του 2022.

Δείτε τα βίντεο:

@mohamodmahammed

♬ الصوت الأصلي – Mohamod Mahammed

@mohamodmahammed

Athens,🇬🇷 Greece🇬🇷🇬🇷🇬🇷

♬ الصوت الأصلي – Mohamod MahammedΠολιτική