Πολιτική

Γεωργιάδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε οι μεγαλύτεροι ψεύτες όλου του πλανήτη

«Προσπαθείτε με ανοίκειο ύφος να κάνετε κριτική στον Σταϊκούρα για κάτι που έχει υπογράψει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης – Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για κοροϊδία των εργαζομένων και οπορτουνισμό

Την οργισμένη αντίδραση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή προκάλεσε η κριτική των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις διατάξεις για το καθεστώς των εργαζόμενων του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά.

Ο κ. Γεωργιάδης παρεμβαίνοντας στην συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια του κοινοβουλίου υπενθύμισε ότι οι όροι σύμβασης παραχώρησης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και το πλαίσιο που καθορίζει το μέλλον των εργαζόμενων καθορίστηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και από τον τότε αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα.

«Θέλει ενημέρωση ο ΣΥΡΙΖΑ για το καθεστώς τον εργαζόμενων; Ας φωνάξει τον κ. Στέργιο Πιτσιόρλα που ήταν τότε αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης. Προσπαθείτε με ανοίκειο ύφος να κάνετε κριτική στον κ. Σταϊκούρα για κάτι που έχει υπογράψει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μην παίζετε με τον πόνο των εργατών. Η συμφωνία και ο διαγωνισμός έγινε με τους όρους που είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» είπε αρχικά ο Υπουργός Ανάπτυξης για να προσθέσει «Σταματήστε τα ψέματα. Σας βαρέθηκε ο κόσμος. Κοροϊδεύετε στα μούτρα τους εργαζόμενους. Είναι ντροπή να τα έχετε υπογράψει όλα, να έχετε συμφωνήσει στην απόλυση των εργαζόμενων και να έρχεστε σήμερα να κάνετε κριτική και να χύνετε κροκοδείλια δάκρυα. Είστε οπορτουνιστές. Να είστε ψεύτες αλλά όχι και τόσο. Είστε οι μεγαλύτεροι ψεύτες όλου του πλανήτη».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική