18 Ιουνίου 2021

Γεωργιάδης : Να διώξει τον Παππά ο  Τσίπρας  –  Δεν θα σηκώσει αλλιώς κεφάλι ο ΣΥΡΙΖΑ

“Αν δεν κάνει τίποτα”, ο κλήρος πέφτει στην αριστερή πτέρυγα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αντιδράσει, αλλιώς δεν υφίσταται ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης

“Ο μόνος λόγος για να μην κάνει μήνυση ο κ. Παππάς είναι ότι ξέρει ότι όλα αυτά είναι αλήθεια και φοβάται τα στοιχεία ”εκτίμησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, στον απόηχο των αποκαλύψεων του Πρώτου Θέματος για τα όσα κατέθεσε στο δικαστήριο ο επιχειρηματίας, Χρήστος Καλογρίτσας, αναφορικά με τον πρώην υπουργό, Νίκο Παππά.

Συγκεκριμένα, το νομικό ζήτημα είναι τα εικονικά τιμολόγια ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ όσο αφορά την πολιτική διάσταση της υπόθεσης, “όσον αφορά τον κ. Παππά είναι το στήσιμο του διαγωνισμού και αυτό είναι τεράστιο ζήτημα”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Για το λόγο αυτό, “ο κ. Τσίπρας πρέπει να τον διώξει. Αν ο κ. Τσίπρας δεν διώξει τον κ. Παππά, τότε γνώριζε” επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης, συμπληρώνοντας πως “αν ο κ. Τσίπρας δεν κάνει τίποτα”, ο κλήρος πέφτει στην αριστερή πτέρυγα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αντιδράσει, αλλιώς δεν υφίσταται ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Με φόντο τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος, “φαίνεται ότι εκεί στα πέριξ του κ. Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου ασχολούνταν πολύ περισσότερο με το πως θα ορίσουν τις σχέσεις των επιχειρηματιών με την εξουσία, παρά με τα προβλήματα του κόσμου” τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, κάνοντας λόγο για “εικόνα παρακμής”.

Στην κατεύθυνση αυτή, “είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνει ο Τσίπρας” εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς περιέγραψε πως “δεν πρόκειται να σηκώσει κεφάλι ο ΣΥΡΙΖΑ αν δεν ξεκαθαρίσει το κυβερνητικό του παρελθόν”.

Ο υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε ακόμη πως “ο κ. Τσίπρας είναι σε μια φάση στη ζωή του που πρέπει να πάρει αποφάσεις”, καταλήγοντας, ωστόσο, ότι “εγώ πιστεύω ότι δεν θα πάρει (ς.ς. αποφάσεις ο κ. Τσίπρας), γιατί τα έκανε όλα ο ίδιος”.Πολιτική