26 Σεπτεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Για φαγητό με ΟΝΝΕΔίτες & Δαπίτες ο Γρηγόρης Δημητριάδης

Για φαγητό με στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης- Όλοι βρίσκονται στην συμπρωτεύουσα για την ομιλία του Πρωθυπουργού στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ

Στο τραπέζι εντοπίζουμε τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, τον Αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Μαμουλή και πολλά ακόμη μέλη της εκτελεστικής γραμματείας της νεολαίας μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση εστιάστηκε σε μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους νέους, τις προσεχείς δράσεις της Οργάνωσης αλλά και την προώθηση πολιτικών με άμεση στόχευση τη νεολαία. Βασικά σημεία ήταν η καμπάνια της ΟΝΝΕΔ και το σχέδιο της Κυβέρνησης για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού των νέων, οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις στον τομέα της Παιδείας καθώς και οι συνεχείς δράσεις που πραγματοποιεί η νεολαία με ανθρώπους από όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στο Project 2030.gr, το νέο Forum της ΟΝΝΕΔ, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις στην εναρκτήρια εκδήλωσή του και θα πραγματοποιηθεί ξανά τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντά τους νέους της Νέας Δημοκρατίας ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου, αφού και ο ίδιος άλλωστε έχει συμβάλει τα μέγιστα με τις ενέργειές του στην αναβάθμιση του ρόλου της νεολαίας και την προώθηση των συνεχών δράσεών της.

Αποδίδεται δε τεράστια σημασία στην συνεχή επαφή με τη νεολαία καθώς το project των «νέων» βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του Μαξίμου και του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Παύλο Μαρινάκη να διαδραματίζει κομβικό ρόλο στο εγχείρημα.Uncategorized