Στον Πειραιά βρέθηκε η Αμάλ Αλαμουντίν για να γευματίσει με την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Κώστα Τασούλα στο εστιατόριο Varoulko Seaside. Το μενού περιελάμβανε αχινοσαλάτα, καρπάτσιο λαβράκι, τραγανό μπαρμπούνι πάνω σε μους καπνιστής μελιτζάνας και χριστόψαρο σε μους σελινόριζας.
Όπως φαίνεται το φαγητό τους άρεσε ιδιαίτερα αφού πήραν ένα έξτρα πιάτο, το κριθαρότο με γαρίδες, το οποίο θεωρείται η σπεσιαλιτέ του Λευτέρη Λαζάρου και για το οποίο έχει βραβευτεί με το αστέρι Michelin!
Η Αμάλ Αλαμουντίν επέλεξε να πιει κόκκινο και ειδικότερα Κατώγι Αβέρωφ καμπερνέ του 2009, ενώ οι υπόλοιποι στο τραπέζι ήπιαν λευκό.
Όσον αφορά το επιδόρπιο η δικηγόρος επέλεξε παρφέ μασκαρπόνε πάνω σε μπισκότο λεμόνι και κρέμα από φρούτα του πάθους!