28 Μαΐου 2020

Γιάννης Φωτόπουλος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη

giannis_fotopoulos.jpgΟ Γιάννης Φωτόπουλος είναι ένας νέος και δραστήριος επιστήμονας που ζει και εργάζεται στην Αθήνα με καταγωγή από τη Μεσσηνία.

Με σπουδές στα οικονομικά, στον ελληνικό πολιτισμό και  φιλολογία αλλά και στη νομική επιστήμη, ο κ. Φωτόπουλος διεκδικεί την εκλογή του ως Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά” του Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Νεοδημοκράτης του ζήτησε να μας γράψει ένα σύντομο κείμενο για να τον γνωρίσετε και να μας απαντήσει στο δημοφιλές ερώτημα κάθε εκλογικής μάχης.

κ. Φωτόπουλε γιατί μετέχετε στις Δημοτικές Εκλογές; 

Σε μία εποχή ηθικής αποβιταμίνωσης, κρίσης αξιών, ένδειας ιδεών και αδιαφορίας για τα κοινά, θεώρησα χρέος μου να συμμετάσχω στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Κώστα Μπακογιάννη να μετέχω στην ομάδα του ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Πρόκριμα μου σε αυτές τις εκλογές είναι η ανάγκη για περισσότερο πολιτισμό στην καθημερινότητά μας.

Στόχος είναι να γίνω αρωγός της προσπάθειας για καλύτερη ασφάλεια, βελτίωση των συνθηκών στα σχολεία, καθαριότητα στην πόλη και εξυπηρέτηση του δημότη. Σηκώνουμε την Αθήνα Ψηλά, φροντίζουμε τις ανάγκες όλων, αξιοποιούμε τον κρυμμένο θησαυρό της πόλης, αναδεικνύουμε τον Τουρισμό ως μοχλό ανάπτυξης.

Δεσμεύομαι οτι θα ανταποκριθώ στην πρόκληση αυτή και θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνη σας.

Με τις σκέψεις αυτές ζητώ την στήριξη σας, για να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις έτσι ώστε η Αθήνα, η πόλη της δημοκρατίας να γίνει πόλη πρότυπο και στο κέντρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού χάρτη.Πολιτική