Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Η ΝΔ είναι μαζική γιατί είναι ταυτοτικά ισχυρή

Μήνυμα για την ανάγκη η ΝΔ να διατηρήσει ισχυρή την ταυτότητα και τις αξίες της έστειλε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του κόμματος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ.

«Η ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας έχει αναφορά στην εθνική και ιστορική συνείδηση του ελληνισμού, τη γλώσσα, τη θρησκεία, το δίκιο, την αλληλεγγύη , την τιμιότητα τα ήθη και τα έθιμα μας. Το κόμμα μας είναι μαζικό γιατί είναι ταυτοτικά ισχυρό. Η μαζικότητα και η λαϊκότητα της Νέας Δημοκρατίας μας επέτρεψαν να γίνουμε όχημα αλλαγών και φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων που διαφορετικά πολύ δύσκολα θα επιτυγχάνονταν στην πατρίδα μας», υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου.

Έστειλε μάλιστα και ένα μήνυμα σε όσους εξυψώνουν την τεχνοκρατία και την επικοινωνία, λέγοντας ότι «ξεχνούν ότι η πορεία στο μέλλον, αναγκαία διαχρονικά για την εξέλιξη του πολιτισμού και της κοινωνίας, χρειάζεται σταθερά σημεία αναφοράς».

«Η Νέα Δημοκρατία σήμερα, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση μας, με τη δουλειά και την προσήλωση της υπεράσπιση της πατρίδας και την προκοπή του λαού μας, πέτυχε να μετατοπίσει τα όρια της πολιτικής γεωγραφίας. Και θα συνεχίσει να το πετυχαίνει όσο συμπεριφέρεται ως κόμμα αρχών και αυτοπεποίθησης, που διευρύνεται χωρίς να μεταλλάσσεται, που εξελίσσεται χωρίς να αλλοιώνεται», υπογράμμισε.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική