Πολιτική

Γιάννης Ραγκούσης: Πρόβλημα αν συνεχίσουμε συνεντεύξεις μόνο για τα εσωκομματικά όπως αυτή του κ. Κασσελάκη

Ως «οικογενειακό διπλό στο οποίο δεν έχει σημασία ποιος κέρδισε αλλά σημασία έχει το τι θα κάνουμε στο πρωτάθλημα» χαρακτήρισε όσα συνέβησαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος σημείωσε ότι θα είναι πρόβλημα αν συνεχιστούν οι συνεντεύξεις για εσσωκοματικά ζητήματα όπως αυτή που έδωσε χθες, Δευτέρα, στην ΕΡΤ ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει νικητής στη διαδικασία. Εάν εμείς πολύ σύντομα δεν σας οδηγήσουμε να μας προσκαλείτε σε συνεντεύξεις περιλαμβανομένου του κ. Κασσελάκη γιατί και χθες για τα εσωκομματικά μίλησε στην ΕΡΤ, για να συζητάμε την πολιτική επικαιρότητα και τις προτάσεις μας, θα συνεχιστεί ένα πρόβλημα που δεν θα μας βοηθήσει στις ευρωεκλογές» είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Ραγκούσης.

Όπως σημείωσε «ο κ. Κασσελάκης έχει εκλεγεί πρόεδρος για μια πλήρη θητεία. Να πάνε όλα καλά στις ευρωεκλογές και αυτό το πράγμα να μας δώσει τη δυνατότητα για τα επόμενα βήματα».

Όσον αφορά την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα για επανεβεβαίωση του κ. Κασσελάκη, ο Γιάννης Ραγκούσης παρατήρησε ότι «το θέμα το είχε ανοίξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτοντας ότι «δεν είπαμε ούτε ότι είναι υπο επιτροπεία, ούτε ότι είναι υπό προθεσμία ο κ. Κασσελάκης».

«Αν η ΝΔ χάσει 15 μονάδες στις ευρωεκλογές θα το αγνοήσει; Αν το ΠΑΣΟΚ δεν έρθει δεύτερο θα το αγνοήσει; Εμείς γιατί να αγνοήσουμε το αποτέλεσμα; Αυτό αποκλείσαμε με την απόφαση του συνεδρίου» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης

Παραδέχθηκε, πάντως, ότι «είχε μερικές στιγμές πολύ αρνητικές το συνέδριο» για να προσθέσει ότι «όλοι θυμόμαστε το παράδειγμα του ΠΑΣΟΚ το 1996, υπήρξε συνέδριο και παρόλα αυτά πήγε δύο μήνες μετά και κέρδισε τις εκλογές. Το ότι έγινε ένα συνέδριο που είχε αρνητικές πλευρές δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τα ξεπεράσουμε αυτά».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική