29 Φεβρουαρίου 2020

Γιαννούλης στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν είμαστε Βαρουφάκης να δημιουργούμε επικοινωνιακές πομφόλυγες

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης θα ζήλευε την κυβέρνηση για το υπουργείο Μετανάστευσης

Το δικό του σχόλιο για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας κατέθεσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

Όπως εξήγησε ο κ. Γιαννούλης «οφείλει ένα σοβαρό κόμμα να αιτιολογήσει και να απαντήσει στο ερώτημα αν ήταν ή δεν ήταν επιτυχημένος ο απερχόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είπε το εξής απλό, με βάση τη λογική και θεωρώντας ότι είναι επιτυχημένος ο κ. Παυλόπουλος, του αξίζει η ανανέωση μίας θητείας, είναι τόσο απλά τα πράγματα, εάν η ΝΔ που έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων . Ο Ιωάννης Μελισσανίδης θα το ζήλευε αυτό ως τεχνική αγωνίσματος στη ρυθμική γυμναστική για το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ για λόγους εθνικής ευθύνης είπε το ναι στην υποψηφιότητα της κας Σακελλαροπούλου προσθέτοντας πως « εμείς δεν είμαστε Μητσοτάκης να κάνουμε παιχνίδια με τη χώρα, εμείς περιμέναμε να δούμε την πρόταση, έγινε η πρόταση, συγκεντρώνει απλά, δημοκρατικά, υπεύθυνα και με αξιοπρέπεια, εμείς δεν κάνουμε καλλιστεία, ούτε Βαρουφάκης είμαστε να δημιουργούμε επικοινωνιακές πομφόλυγες».Πολιτική