Πολιτική

Γιώργος Κύρτσος: Αντιδράσεις στο Twitter σε ανάρτηση για τον θάνατο του Κυριόπουλου – Του απάντησε ο γιος του

«Δεν επιτρέπω πολιτική στο όνομά του» – Αποκάλυψε πως ήταν ανοσοκατασταλμένος έχοντας λάβει βαριές θεραπείες για χρόνιο και σοβαρό τύπο καρκίνου

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Twitter η ανάρτηση του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή, Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο του καθηγητή Οικονομικών της Υγείας, Γιάννη Κυριόπουλου, από κορωνοϊό, λόγω της επιλογής του να χρησιμοποιήσει το τραγικό αυτό γεγονός για να ασκήσει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Μάλιστα η ανάρτησή του προκάλεσε και την παρέμβαση του γιου του αποθανόντος.

Συγκεκριμένα ο προσφάτως διαγραφείς από τη ΝΔ ευρωβουλευτής, έγραψε για την απώλεια του Κυριόπουλου σημειώνοντας πως «το ποσοστό των τριπλό εμβολιασμένων σε ΜΕΘ & θανάτους ανεβαίνει», διερωτώμενος εάν «είναι θέμα διάρκειας εμβολίου; Έγιναν λάθη σε συντήρηση; Υπάρχει πρόβλημα ΕΣΥ; Χρειάζονται μέτρα;». Μάλιστα ο Γιώργος Κύρτσος κλείνει την ανάρτησή του σχολιάζοντας πως «ο Μητσοτάκης δεν ασχολείται».

Η ανάρτηση αυτή πέρα από σωρεία σχολιασμών από χρήστες του Twitter οι οποίοι κατηγορούν τον Γιώργο Κύρτσο πως χρησιμοποίησε την απώλεια ενός ανθρώπου για να κάνει αντιπολίτευση έφερε και την έντονη αντίδραση του γιου του αποθανόντος ο οποίος απάντησε στον Γιώργο Κύρτσο.

Ο Ηλίας Κυριόπουλος απαντώντας στην επίμαχη ανάρτηση ενημέρωσε τον Γιώργο Κύρτσο πως ο πατέρας του ήταν ανοσοκασταλμένος έχοντας λάβει βαριές θεραπείες για χρόνιο και σοβαρό τύπο καρκίνου. Συνεχίζοντας δε με έντονο ύφος σημειώνει πως «δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τέτοιου είδους πολιτική χρησιμοποιώντας το όνομα του πατέρα μου», με τον Γιώργο Κύρτσο να μην επανατοποθετείται.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική