Πολιτική

Γιώργος Σταμάτης: Βίντεο του βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ με τον όμορφο «Μπάμπου»

Σε μια συμβολική και άκρως συναισθηματική κίνηση για τα άτομα με αναπηρία, προχώρησε κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας στη Βουλή, ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Γιώργος Σταμάτης, καθώς επέλεξε να τον συνοδεύσουν ως εκεί, η πρόεδρος της σχολής σκύλων οδηγών τυφλών Ιωάννα Μαρία Γκέρτσου και η δικηγόρος με προβλήματα όρασης Άγκαθα Καρρά.

Την παρέα συμπλήρωνε ο σκύλος – οδηγός και αχώριστος φίλος της ψυχολόγου Ιωάννας Μαρίας Γκέρτσου με το όνομα «Μπάμπου» που την οδήγησε με ασφάλεια μέχρι την Βουλή.

Καλημερα! ☀️ Μεγάλη μέρα σήμερα! Ευχόμαστε ολόψυχα καλή κοινοβουλευτική θητεία στον Γιώργο Σταμάτη που εξελέγη βουλευτής…

Posted by Ioanna-Maria Gertsou on Monday, July 3, 2023

Όλοι μαζί δημοσίευσαν κι ένα βίντεο στο Facebook από την διαδρομή τους μέχρι το ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου σύστησαν τον όμορφο «Μπάμπου», ενώ ταυτόχρονα ευχήθηκαν στον Γιώργο Σταμάτη καλή θητεία: «Καλημέρα! Μεγάλη μέρα σήμερα! Ευχόμαστε ολόψυχα καλή κοινοβουλευτική θητεία στον Γιώργο Σταμάτη που εξελέγη βουλευτής επικράτειας με τη Νέα Δημοκρατία! Ο Γιώργος, είναι από τους λίγους πολιτικούς που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των τυφλών και των σκύλων-οδηγών! Ο Μπάμπου σήμερα στη Βουλή θα του φέρει γούρι».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική