Πολιτική

Γιώργος Βαρεμένος: Το έριξε στη… φιλοσοφία μετά το bullying στην Καραμανλή: Το πεπρωμένο μου χτύπησε την πόρτα

Στη… φιλοσοφία το έριξε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, όσον αφορά το bullying σε βάρος της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Καραμανλή, από την οποία άρπαξε χαρτί κατά τη διάρκεια κοινής τηλεοπτικής τους παρουσίας το πρωί της Πέμπτης.

Ο Γιώργος Βαρεμένος απέδωσε την αντίδρασή του στον «συναισθηματισμό» του και στον «χαρακτήρα που είναι το πεπρωμένο μας» προσθέτοντας για το επεισόδιο που προκάλεσε σάλο ότι «το πεπρωμένο μου χτύπησε την πόρτα».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq7uhpq1zjgh)

«Ό,τι ήταν να γίνει έγινε στην εκπομπή. Η γνώμη μου ήταν ότι διευθετήθηκε, δέχθηκα ότι δεν υπήρχε προσωπική επίθεση στο πρόσωπό μου. Μετά από 3 ώρες εκδίδει ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία και λέει ότι εγώ έκανα σεξιστική επίθεση. Όποιος θέλει το πιστεύει αυτό και δεν ξέρω αν είναι κάποιος που το πιστεύει. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές ο συναισθηματισμός έχει επηρεάσει την πολιτική μου συμπεριφορά όμως ο χαρακτήρας είναι το πεπρωμένο μας και το πεπρωμένο μου χτύπησε την πόρτα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βαρεμένος στο ΟΡΕΝ.

Συνεχίζοντας την αναφορά του στο επεισόδιο σε βάρος της Άννας Καραμανλή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «αιφνιδιάστηκα, δεν περίμενα στην εκπομπή τη συγκεκριμένη ημέρα να αντιμετωπίσω αυτό το πράγμα να μου δείχνει αυτό το χαρτί. Σκέφτηκα τι σημαίνει αυτό, ότι τη σημερινή ημέρα κάποιοι δεν μετέχουμε στην οδύνη; Κάποιοι μπροστά σε μια τραγωδία απολαμβάνουν κάτι άλλο; γίνεται μια πλειοδοσία πατριωτισμού». Υποστήριξε, δε, ότι «υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές και για μένα είναι ο πατριωτισμός. Αυτή η μέρα δεν προσφερόταν για διχασμό».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq8qvwc96oap)

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική